Laden Evenementen

« Alle Evenementen

27 maart | Earth Hour 2021

maart 27 @ 20:00 - 22:00

-

Earth Hour is dit jaar op 27 maart. Als we van winter naar zomertijd gaan. De avond dat we aandacht vragen voor het klimaat door energie te besparen.

In 2021 wordt Earth Hour voor de vijftiende keer georganiseerd, op zaterdag 27 maart 2021 tussen 20:30 tot 21:30 lokale tijd. Het doel van Earth Hour is om internationaal aandacht te geven aan, en te vragen voor het klimaat.

SMARTCirculair organiseert samen met het Wereld Natuur Fonds in heel Nederland een groot klimaatevenement. Deelnemende teams aan de Energie OntwerpChallenge krijgen ruimte in de livestream van het WNF tijdens Earth Hour om hun bijdrage te tonen. Dat kan in de vorm van een duurzaam energiesysteem met een lampje eraan. Dat kan ook op andere manieren.

Dus wil je inpluggen op de livestream? Laat het ons dan weten. Dan zorgen wij dat jullie in beeld komen.

 

Jongerenorganisaties

Earth Hour organiseren we niet alleen.

Alle jongerenorganisaties zoals de Jonge Klimaatbeweging, Studenten voor Morgen, de Nationale Jeugdraad, Jong RES, KEK, Youth for Climate en de Klimaat EnergieKoepel zijn betrokken. En natuurlijk het Wereld Natuur Fonds en Happy Energy Foundation. Klik hier voor een overzicht van onze partners.

Laat je lichtje branden tijdens Earth Hour

Dit wil je niet missen. Laat je energie stromen, zorg voor een geweldig energiesysteem en

Neem contact met ons op

  • Stichting SMARTCirculair
  • Tanja Nolten
  • tanja@smartcirculair.com
  • 06 16342889

De Energie OntwerpChallenge zorgt voor een kleine aardverschuiving door de verrassende, energieleverende oplossingen en de massale beweging die de teams op gang brengen.

Dus; ontwerp en bouw het energiesysteem op basis van hernieuwbare energie. Daarbij kun je denken aan bronnen als wind, water, zon, magnetisme, bio, beweging …Koppel hieraan een transformator of batterij, lamp(je) eraan en ‘shinen’ maar!

Onderzoeken, Ontwerpen, Bouwen en … Stralen!

Lees meer

Earth Hour vindt elk jaar eind maart plaats, in het weekeinde waarin de Zomertijd ingaat.

Gegevens

Datum:
maart 27
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
-
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
https://www.earthhour.org

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tnolten@gmail.com
Site:
SMARTCirculair.com