Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT

april 1 - april 2

€430

Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen, daar gaat het om bij de CvI Conferentie.

Vanaf nu is het mogelijk om jouw presentatievoorstel in te dienen via onze website.

Je kunt ook al aanmelden als deelnemer en een hotelovernachting reserveren voor woensdag 1 en donderdag 2 april 2020.

 

Dé CvI Conferentie 2020 STEEK JE NEK UIT voor Onderwijsvernieuwing & ICT  zal plaatsvinden in Emmen op 1 en 2 april.

Drenthe College is dit jaar het gastcollege. Ook dit jaar is Dé CvI Conferentie dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren.

 

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.

Voor ons ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CvI Conferentie 2020 voor Onderwijsvernieuwing & ICT, kun jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie, workshop of MBOtalk indienen; tot 11 november 2019 is dit mogelijk via onze website. Je kunt HIER de uitnodiging (Call voor Proposal) downloaden.

Is jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan word je automatisch deelnemer aan Dé CvI Conferentie 2020 voor het schappelijke bedrag van € 430,=   (incl. lunch, diner, koffie en thee en veel netwerkmomenten, excl. overnachting). Hierover ontvang je in de loop van december per mail bericht.

Drenthe in the lead

Of het nou gaat om energietransitie, circulaire economie of digitalisering. Op tal van maatschappelijke uitdagingen is Drenthe wegbereider voor de toekomst. Wist je bijvoorbeeld dat onder andere Blue Tooth en WiFi in Drenthe zijn uitgevonden?

Drenthe heeft in de loop der jaren een sterke economische infrastructuur ontwikkeld waar technische ontwikkelingen en kansen voor innovaties eerder regel dan uitzondering zijn. Binnen de provincie is er bijvoorbeeld veel kennis
over slimme sensorsystemen. Het Practoraat Zorg en (Sensor)technologie van het Drenthe College verbindt op een unieke, resultaatgerichte manier kennis uit twee verschillende werelden met elkaar.
Zorg en technologie, alles ten gunste van de eindgebruiker.
De provincie is als proeftuin voorloper in de biobased economy door kennis over de ontwikkeling van duurzame plastics en zet volop in op de energietransitie door bijvoorbeeld waterstoftechnologie. En omdat onze studenten
de toekomst zijn, lopen zij volop mee in tal van innovatieve bedrijven en geven daarmee samen de beroepen van de toekomst vorm.
In deze uitdagende omgeving vindt Drenthe College de ideale setting voor inspirerend onderwijs dat bijdraagt aan het bouwen van een waardevolle toekomst. We dagen studenten,onszelf en partners uit om grenzen te verleggen
en werken daarbij constant volgens onze werkwoorden: vertrouwen, durven, groeien.
“Steek je nek uit” is ons dan ook op het lijf geschreven en is een passend motto voor deze CVI-conferentie: In een setting die innovatie ademt, dagen we je uit om samen met ons je nek uit te steken. Durf jij mee te gaan op een
ontdekkingstocht naar de toekomst van het ‘wilde mbo-landschap’?
Wij pakken die handschoen op: de organisatie is in volle gang. In rap tempo worden presentaties voorgedragen en worden studenten en onderwijsteams betrokken bij de organisatie van de conferentie.

En jullie? Durven jullie je nek uit te steken?
We hopen jullie te mogen verwelkomen op 1 en 2 april 2020 bij Wildlands in Emmen.

Gegevens

Begin:
april 1
Einde:
april 2
Kosten:
€430
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.cviweb.nl/agenda/de-cvi-conferentie/

Organisatoren

CvI
Drenthe College

Locatie

Drenthe College / Wildlands Emmen
Raadhuisplein 99
Emmen, Drenthe 7811 AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0591 850 855
Website:
Wildlands.nl