Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FutureBuilders Battle | Studio Opname Studententeams Bouw

maart 30 @ 10:00 - 16:00

FutureBuilders Battle | Studio Opname Studententeams Bouw

Er zijn al meer teams in de studio geïnterviewd. Hierboven bijvoorbeeld team Amsterdam en Nijmegen in de studio in Hilversum

FutureBuilders Battle | Studio Opnamen Studententeams Bouw OntwerpChallenge

Datum: 30 maart 2021

Tijd: 11.00 – 15.00 uur

Locatie: Bouwend Nederland
Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Studio op de 11e verdieping

SMARTCirculair teams in de spotlights

Studententeams van de SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge pitchen op uitnodiging hun bouwconcept voor de camera. De pitches worden uitgezonden tijdens de FutureBuilders Day op 15 april 2021. Bedrijven, koepelorganisaties, overheden en kennisinstellingen worden gevraagd om vragen te stellen en tips te geven aan de studenten waarmee het concept (en de pitch) eventueel nog verbeterd kan worden.

Interactief

Aan de studenten van de pitches van de Bouw OntwerpChallenge worden een digitale stand aangeboden zodat deelnemers gedurende de dag met deze studenten in contact kunnen komen. Ieder team krijgt een eigen stand. Dit kan voor andere studenten een stimulans zijn om zich aan te melden voor de volgende editie van de Bouw Challenge. Studenten worden dus geacht om op 15 april 2021, delen van de dag bereikbaar te zijn om te kunnen reageren op de vragen van de bezoekers.

Alle filmpjes van de pitches van de Bouw Challenge en de Energie Challenge zijn later ook terug te zien op het platform FutureBuilders.

Doel van de FutureBuilders Battle

Versnelling en professionalisering van de circulaire bouw door de SMARTCirculair bouwtoppers van de toekomst.

SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge

In de Bouw OntwerpChallenge strijden multidisciplinaire mbo-studententeams om het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende en circulaire ontwerp voor een opdracht van hun opdrachtgever!

 

 

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tnolten@gmail.com
Site:
SMARTCirculair.com

Locatie

zilverstraat 69, Zoetermeer
Zilverstraat 69
Zoetermeer, Nederland
+ Google Maps