Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastles Spectral Energy | Energieopslag

maart 25, 2022 @ 11:00 - 11:30

Spectral

Wat kies je? Batterijen, warmteopslag, waterstof … Spectral expert Stefan gaat de diepte in.

Spectral founder Stefan Kop is expert Energieopslag en gaat met de studenten in op Prijsschommelingen, teruglever condities en de variaties van energieopslag.

Immers … De transitie naar hernieuwbare energie is niet langer een vraag-, maar een uitroepteken! Deze moderne opgaven vragen continu om nieuwe oplossingen. Die oplossingen bedenken en waarmaken, dat is wat Spectral drijft. Daarbij werken we niet om ontwikkelingen heen of achter ontwikkelingen aan.

 

 

 

Spectral Systems

SPECTRALE ENERGIECONTROLESYSTEMEN (SECS)

SECS is een van de meest geavanceerde oplossingen voor het aansturen van energieactiva die op de markt verkrijgbaar zijn. Van het besturen van windparken en batterijen op netschaal tot het samenvoegen van vloten van gedistribueerde apparaten in microgrid-toepassingen, SECS kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

SPECTRALE ENERGIE-UITWISSELING (SPEX)

SPEX maakt gebruik van de mogelijkheden van blockchain-technologie om een ​​transparant en robuust transactiesysteem te bieden voor geautomatiseerde onderhandeling en afwikkeling van energie- en flexibiliteitshandel. Het platform biedt naadloze integratie met bestaande infrastructuur voor slimme meters, realtime energievisualisaties, factureringsfunctionaliteiten en geavanceerde algoritmen die handelsstrategieën optimaliseren op basis van gebruikersvoorkeuren.

Dus energie opslaan en de energiestromen zodanig inzetten dat er maximaal rendement uitgehaald kan worden, dat is het doel van Spectral tijdens deze gastles

Gegevens

Datum:
maart 25, 2022
Tijd:
11:00 - 11:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,