Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastles | Vrije Energie

maart 10, 2022 @ 13:00 - 15:00

-

Al sinds de jaren van Nikola Tesla bestaan er technologieën die een overvloed aan schone energie kunnen opwekken, constant en overal ter wereld. Deze technologieën staan bekend onder de naam Vrije Energie.

Twee jonge mannen Casper Boom en Karsten van Asdonk vertellen erover in deze gastles aan het Technova College studententeam in Ede.

100% duurzame energie

De vrije energie staat voor de vrijheid om in harmonie met elkaar, de natuur en de planeet samenleven.

Energie in overvloed is een toekomstbeeld en de natuurlijke staat van de werkelijkheid. Alles is namelijk te omvatten in energie: trillingen, golven en meer. Bekijk deze video.

 

Vrije Energie

De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij. Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen. Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is. Hoe willen we samen leven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is? In de lezing gaan we in op wat het is, hoe het werkt, de werkelijkheid, de implicaties die het met zich meebrengt en de verbinding met bewustzijnsgroei. Een unieke introductie in de wereld van Vrije Energie.

Vrije energie voor een leven in vrijheid en harmonie met de natuur en de planeet

Gegevens

Datum:
maart 10, 2022
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
-
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Technova Ede
Bovenbuurtweg 7
Ede, Gelderland Nederland
+ Google Maps