Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

H2A studio | Conceptueel Ontwerpen

januari 20, 2022 @ 09:30 - 11:00

H2A studio Arnhembinne

Peter Groot, architect bij H2A studio geeft een gastles over binnenstedelijke conceptueel ontwerpen.

Studenten van het Technova College in Ede hebben een wijk in Utrecht toegewezen gekregen waar zij een concept voor mogen bedenken om meer woonruimte te creëren in, op of aan bestaande bebouwing, zoveel mogelijk binnen dezelfde oppervlakten (niet uitbreiden maar inbreiden), zonder dat de bebouwing volledig gesloopt wordt.

Over H2A studio

H2A studio is een Arnhems architectenbureau met een open en frisse blik dat antwoord geeft op eigentijdse vraagstukken. Zij integreren meer dan twintig jaar ervaring in onze ontwerpen. Materiaalkennis en inzicht in uitvoeringstechniek zorgen voor deugdelijke details die zeggingskracht geven aan onze ontwerpen. H²A verbindt nieuwe technieken aan ambachtelijke kwaliteit.

H2A werkt al onze projecten uit in 3D BIM. Hierdoor koppelen zij projecten direct aan het Madaster en sturen ze in een vroeg stadium op circulariteit, duurzaamheid en energiebehoefte. Dit leidt tot vernieuwende duurzaamheid vanaf de eerste schets. Het resultaat is een goed presterend gebouw, zowel qua energie als qua comfort. H²A stuurt daarnaast sterk op een goede wisselwerking tussen gebouw, zijn omgeving en de gemeenschap. Want duurzaamheid betekent vooral dat mensen zich jaar na jaar thuis voelen in onze ontwerpen.

De ontwerpoplossingen van H²A zijn divers, context afhankelijk en kenmerken zich door een aantal terugkerende thema’s: maatwerk, M/L/XL, transformatie en onderzoek.

 

 

Gegevens

Datum:
januari 20, 2022
Tijd:
09:30 - 11:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon
06 16342889
E-mail
tanja@smartcirculair.com
Bekijk de site van Organisator