Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hackathon Circulair Bouwen voor SMARTCirculair studententeams

november 3, 2021

hackathon Circulair Bouwen tijdens de Nationale Klimaatweek 2021Doe mee aan de hackathon om de circulaire bouw en de energietransitie te versnellen. Studentgroepen buigen zich volgens de Design Thinking Methode over de opdracht/vraag van Bouwend Nederland. 

Op 3 november presenteert Arjan Walinga van Bouwend Nederland een uitdagende ontwerpopdracht waarmee de studententeams aan de gang gaan. Studenten maken een indrukwekkend plan en presenteren dat aan het einde van de dag aan de jury. Voor de 3 winnende teams worden mooie prijzen ter beschikking gesteld.

Hackathon

Datum: 3 november 2021
Locatie: Technova College
Bovenbuurtweg 7
6717 XA Ede

Aanmelden

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Nationale Klimaatweek

Van 28 oktober tot 5 november is de Nationale Klimaatweek. Een mooi moment om de Bouw OntwerpChallenge van SMARTCirculair af te trappen met een hackathon waarin alle disciplines van de circulaire bouw aan de orde komen. Studenten; verras de jury en laat Nederland zien waar jullie toe in staat zijn!

“SMARTCirculair laat zien dat de studenten gemotiveerd zijn en zelf op bijzondere oplossingen komen was fantastisch om te ervaren. Het is een kans om je als school op de kaart te zetten en te laten zien dat je ook als school meedenkt in de huidige problematiek.” Hilde Vorstelmans, Koning Willem 1 College Den Bosch

Over SMARTCirculair

Stichting SMARTCirculair heeft zich ontwikkeld tot een projectbureau dat is gespecialiseerd in het verbinden van Onderwijs, Ondernemers en Overheid rond de klimaatthema’s circulair bouwen en de energietransitie. Met deze thema’s en ontwerpopdrachten gaan studententeams op hun creatieve, eigen’wijze’ en soms ook eigengereide manier aan de slag wat leidt tot verfrissende productconcepten. Slimme innovatieve concepten voor de circulaire bouw- en energietransitie waarmee we bijdragen aan de human capital agenda, de klimaatambities en het circulair, toekomstbestendig worden in een snel veranderende wereld.

Wij geloven dat in elke student iets groots schuilt. Dat ze beschikken over een grenzeloze inventiviteit en de aanjager zijn van alles waar we in Nederland trots op zijn. SMARTCirculair organiseert wedstrijden die Nederland smart, circulair en klimaatbestendig maken.

Wat Stichting SMARTCirculair sterk maakt is dat we samenwerken met bevlogen mensen uit onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheden.

Locatie

Technova College
Bovenbuurtweg 7
Ede, Utrecht/Gelderland 6717 XA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318 455100
Site:
Technovacollege.nl