Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick Off Energie OntwerpChallenge 2021

januari 15 @ 14:00 - 15:00

Gratis

Sam legt de Sappentrapper uit aan presentator Maarten van der Velden

Volg de Kick Off van de Energie OntwerpChallenge 2021. Live of kijk het later terug. Want in deze kick off krijg je alle informatie die nodig is voor een vliegende start. Tijdens de kick off hoor en zie je volop inspiratie van de verschillende interpretaties van energie.

Wie weet, krijg je tijdens de kick off al het gouden idee voor een mooie duurzame energieoplossing en winnen jullie straks de hoofdprijs van € 2500! En natuurlijk kun je genieten van de gasten die met uitleg, voorbeelden en energieproeven, en jouw bijdrage aan het klimaat.

Kick Off programma

Maarten van der Velden is de presentator die met zijn tomeloze energie voor een mooie uitzending zorgt. Zijn site kick is Sam van Beek, student in Den Bosch. Hij doet verschillende energieproefjes.

  • Tanja Nolten, initiatiefnemer en programmamanager van Stichting SMARTCirculair, geeft inhoudelijke informatie over de Energie OntwerpChallenge.
  • Jurylid Yvonne Boerakker vertelt tijdens de kick off o.a. over de ontwerpcriteria waaraan de teams moeten voldoen.
  • Tijdens de kick off is ook Lisette de Heijden te zien. Zij is duurzame energie-expert bij de groene afdeling van Shell. Lisette vertelt over de klimaatuitdagingen waar we voor staan en waar de kansen liggen.
  • Tot slot Emily en Rick. Zij zijn beiden lid van het SMARTCirculair projectteam en voormalige winnaars van de challenges. Rick en Emily vertellen ook waar je SMARTCirculair online kunt volgen en dat je vragen kunt stellen op Instagram die zij dan zullen beantwoorden.

Jurycriteria

Livestreams terugkijken?

Wil je de video van de Kick Off lifestream terugkijken? Dat kan via de website en het SMARTCirculair Youtube kanaal.

Lees ook

 

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tnolten@gmail.com
Site:
SMARTCirculair.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.