Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Provrex Bouwen met Virtual Reality

mei 11 @ 11:00 - 14:00

Provrex in Emmen is gespecialiseerd in VR en AR. Want als je een super circulair ontwerp maakt dan wil je bouwmaterialen later ook makkelijk kunnen terugvinden. Dat kan. Met VR, AR en gechipte bouwmaterialen. Bovendien, met VR kun je het ontwerp visualiseren waardoor iedereen betrokken bij de bouw, vooraf en tijdens kan zien hoe het gaat worden.

Directeur Jos Harms neemt de studenten van het Alfa College Hoogeveen mee door de ogen van de virtual reality. Want als de toekomstig bewoners van de waterstofwijk, nu al een kijkje kunnen nemen? Hoe gaaf is dat?

Provrex is toonaangevend in het visualiseren van ideeën in VR en AR.

VR en AR

Het gebruik van VR en AR is een indrukwekkende methode om complexe situaties terug te brengen naar eenvoudige en overzichtelijke presentaties. Door gebruik te maken van VR en AR wordt er gezorgd voor beter inzicht, meer overtuigingskracht én minder ontwerpfouten. Provrex zet 3D tekeningen en bestanden om in VR en AR zodat de toekomstige werkelijkheid binnen handbereik ligt.

Provrex

Door gebruik te maken van VR en AR biedt Provrex een moderne en efficiënte manier van trainen van medewerkers. Vooral in branches waar in hoog tempo nieuwe technieken op de markt worden gebracht en nieuwe inzichten opduiken.

Met behulp van deze methode kunnen medewerkers trainen daar waar het kan en wanneer het in de tijd past. Zo zijn er voor Engineers constant nieuwe technieken waar deze kennis en kunde van moeten hebben. Denk aan de innovatie binnen het vakgebied. Maar ook voor de uitvoerende op de werkplek beweegt de wereld voortdurend. Trainen in specifieke onderhouds- en servicewerkzaamheden, het oefenen van calamiteiten of het bedienen van nieuwe machines of installaties. Door gebruik te maken van VR en AR kan worden getraind voordat de machines of installaties fysiek aanwezig zijn.

 

Lees ook

Gegevens

Datum:
mei 11
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tnolten@gmail.com
Site:
SMARTCirculair.com