Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Publiek Voting: start campagnes om het publiek te laten stemmen op jullie ontwerp

mei 30, 2022 - juni 15, 2022

pitchen, marketing, creative mind, crowdfunding, STartUp, Indiegogo, boost, presentation, brainstorm, imagination, concept, product innovation, fundingPubliek Voting – Zorg dat je netwerk op jullie stemt

Op 30 mei 13.00 uur gaat de online voting tool voor het publiek open. Natuurlijk sporen jullie je vrienden, familie, kennissen, bedrijven in de regio en collega’s aan om toch vooral op jullie ontwerp te stemmen.

Online zullen duizenden mensen hun voorkeur aangeven. De uitslag van de publiekslieveling wordt op 15 juni tijdens de finale bekend gemaakt.

Zeker is dat jullie het publiek kunnen beïnvloeden om toch vooral te stemmen. Dus ga ervoor, rol je campagnes uit, vraag bekende Nederlanders in je regio om te helpen en zorg dat ze stemmen en laat je familie en vrienden dit ook actief uitdragen door hun netwerk te vragen op jullie te stemmen!

Publiek is een breed begrip

Het gaat niet zozeer om jouw netwerk aan vrienden, familie en collega’s. Als zij ook hun netwerk voor jullie inzetten, kan het aantal stemmen voor jullie ontwerp oplopen tot duizenden! Misschien wel genoeg voor jullie om als winnaars uit de bus te komen!

Campagne voeren

Dat is campagne voeren in een notendop. Je hebt een boodschap en die wil je bij zoveel mogelijk (relevante) mensen krijgen. Spreek je dan random mensen aan om jouw boodschap te vertellen? Lekker met losse flodders schieten. Nee, om effectief te zijn heb je een plan nodig. Een campagneplan, zodat een campagne kaders krijgt om de boodschap goed over te brengen: een bepaalde tijdsperiode, doelen, groepen die je wel of niet aanspreekt. En reclameuitingen die de boodschap tekstueel en (audio-)visueel vormgeven. Dat geldt voor iedereen die een campagne voert.

Publiek campagne Graafschap College Doetinchem. Ze kwamen net een paar honderd stemmen tekort.

Iedereen voert campagne

Tenminste, als je iets te verkopen hebt. Dat kan een politiek ideaal zijn, maar ook een mening, product of dienst. Of een stem. Want in SMARTCirculair werkt het niet veel anders. Jouw team / jouw school is de organisatie en de stemmen zijn de stemmen van het publiek, maar het principe blijft. Je maakt reclame om stemmen te winnen van een heel groot publiek. De sky is the limit. Zo wordt je verkiezingscampagne een wervingscampagne.

 

Agenda om rekening mee te houden

Wil je een terugblik op de finale op 14 juni 2019? Bekijk de video

Alle informatie over de SMARTCirculair finale

  • KLIK HIER voor de jurysamenstelling
  • KLIK HIER en lees de toelichting op de jurybeoordeling en de uitgewerkte SMARTCirculair criteria

Gegevens

Begin:
mei 30, 2022
Einde:
juni 15, 2022
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tanja@smartcirculair.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.