Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SMARTCirculair teams: inleveren van je ontwerp

september 11, 2020 @ 10:00 - 16:00

-

Wat moet je inleveren op 11 september 2020?

Op de inleverdag komen alle teams hun ontwerp met toebehoren inleveren.

Fysiek en digitaal als je dat nog niet gedaan had want dat mag ook voor de zomervakantie.

Fysiek inleveren

  1. Een 3D model van het ontwerp
  2. De rapporten (Dus 5 losse rapporten die je desgewenst bundelt tot 1 totaalrapport)
  3. De poster

 

 

Digitaal inleveren

Veel teams leveren hun ontwerp op aan hun opdrachtgever voor de zomervakantie 2020. Je kunt met je team ervoor kiezen om alle digitale middelen aan te leveren aan SMARTCirculair zodat we ruim de tijd hebben voor de voorbereiding van de publiekscampagnes na de zomer. Als het jullie niet lukt om

 1. Digitaal zodat we alles online kunnen zetten als basis voor de publiekscampagnes zodat je vrienden, kennissen, familie, stad, provincie en land weten dat als ze op jullie pagina komen om te stemmen, waarop ze stemmen.
  1. Foto’s van het (3D)ontwerp
  2. Foto’s van het team en/of de teamleden apart, de opdrachtgever en de docent(en)
  3. Poster van het ontwerp
  4. Rapporten, verdeeld over de SMARTCirculair criteria. Dus elk criterium krijgt zijn eigen rapport ter beoordeling van de verschillende juryleden
  5. Promotievideo

Renske (team Friesland) legt de laatste hand aan de hele mooie maquette van een circulair wegensteunpunt voor de Provincie Friesland

Meer over de in te leveren materialen

Rapportage
Het rapport, of liever gezegd jullie rapporten, geven een beeld van het gehele ontwikkeltraject van het eindproduct; van de onderzoeksfase tot het prototype. Hierin staan de verschillende fasen beschreven die jullie doorlopen hebben en de keuzes die gemaakt zijn.

Wil je het de jury wat gemakkelijker maken? Maak dan rapporten per criterium. Dus 5 losse rapporten die je desgewenst bundelt tot 1 totaalrapport. Daarnaast is het slim om in kort uitleg te geven over de concept keuze, de uitwerking van het project en het eindresultaat. 

De Pitch
Tijdens de finale krijg je 4 minuten voor je pitch. Aansluitend kan de jury nog een paar vragen stellen (ook max. 4 minuten) en dan volgt het volgende team. Dus maak indruk op de jury (en het publiek) met jullie pitch. Hoe overtuigen jullie de jury van jullie genialiteit? Denk hier goed over na en laat studenten media & communicatie jullie helpen.

Video / Animatie
Je pitch kun je ondersteunen met jullie video. Dat mag ook een animatie zijn. De video laat zien hoe jullie van idee tot prototype zijn gekomen.

3D-model
En natuurlijk wordt de jury door jullie overrompeld door jullie 3D ontwerp van het prototype. Visualisatie is alles. Daar hoort dus ook een 3D ontwerp bij. Het prototype blijft zichtbaar voor het publiek en genodigden tijdens de finale.

De poster
Door een poster te maken, leer je heel scherp te visualiseren wat de kracht is van jullie ontwerp. En dat is handig om stemmen te winnen. Zowel op school als via je opdrachtgever, digitaal en in je wijde omgeving.

Meer informatie? Mail naar tanja@smartcirculair.com of nog liever; bel maar even. Dat is sneller. 06 16342889

Publieksvoting | Voorkom fraude

De netwerkbeheerder houdt bij of er frauduleuze stemmingen via bots gedaan worden. Mocht dit geconstateerd worden dan wordt de stemming op dit team geblokkeerd.

Alle informatie over de SMARTCirculair finale

 • KLIK HIER voor de jurysamenstelling
 • KLIK HIER en lees de toelichting op de jurybeoordeling en de uitgewerkte SMARTCirculair criteria

 

Zorg dat je netwerk op jullie stemt

Gegevens

Datum:
september 11, 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
-
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
https://dewerelt.nl/

Organisator

SMARTCirculair
Telefoon:
06 16342889
E-mail:
tnolten@gmail.com
Site:
SMARTCirculair.com

Locatie

Congrescentrum De Werelt
Westhofflaan 2
Lunteren, Utrecht 6741 KH Nederland
+ Google Maps
Site:
https://dewerelt.nl/