Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WasteBuild 9-10 maart 2021 Amsterdam

juli 28, 2020 @ 08:00 - 17:00

-

NDSM Loods Amsterdam 9-10 maart 2021

WasteBuild wil de transitie naar een circulair gebouwde omgeving versnellen door de nieuwste materialen, technieken, oplossingen en innovators te presenteren die nu al  helpen om de circulaire economie te realiseren.

En er is meer. Ook evenementen veroorzaken vaak grote hoeveelheden afval en hebben zelf een enorme ecologische voetafdruk. WasteBuild is anders, WasteBuild geeft een voorbeeld hoe het ook kan.

Het is onze ambitie dat het afval van WasteBuild gereduceerd wordt tot nul en dat het evenement een CO2 neutrale impact heeft. Sterker nog, we zullen op termijn koolstofpositief zijn.

In het licht van de huidige pandemie van het coronavirus is het belangrijker dan ooit dat we de bouwsector ondersteunen om de lock-out te versnellen en de campagne richting circulariteit een kickstart te geven.

WasteBuild Live, een unieke aanpak

De aanpak van WasteBuild is (volgens eigen zeggen) uniek. We zijn niet alleen het enige internationale evenement dat puur gericht is op circulaire oplossingen voor de gebouwde omgeving, maar we leven en ademen zelf die circulaire en regeneratieve waarden en ondersteunen de UN SDG’s om ons evenement te realiseren.

We hebben WasteBuild ontworpen met het oog op demontage en hergebruik. Onze standconstructies zijn 100% herbruikbaar en voor onze exposanten zijn zero waste beursrichtlijnen opgesteld. Materialen ie niet effectief kunnen worden gerecycled, worden geweigerd.

WasteBuild Live is de grootste bijeenkomst voor circulaire leiders en innovators in de bouwsector vanwege onze gerichte inhoud.

Nu is het tijd voor actie en dat is ons thema voor 2020. Meld je nu aan voor WasteBuild en ontdek welke technieken, oplossingen, netwerken en materialen er zijn om je volgende project circulairder te maken dan je vorige.

Video

https://www.wastebuild.com/live/en/page/speakers

Gegevens

Datum:
juli 28, 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
-
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.wastebuild.com/

Organisator

Hove Town Hall
Telefoon:
+44 (0) 1273 011365
E-mail:
hello@wastebuild.com

Locatie

NDSM Amsterdam
NDSM-Plein 28
Amsterdam, NH 1033 WB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 493 1070
Site:
https://www.ndsm.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.