Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WeekvandeCE – Week van de circulaire economie

februari 3 - februari 7

Tijdens de WeekvandeCE week krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten koplopers elkaar.

Tijdens de WeekvandeCE week staat Nederland in het teken van de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium en voorlopers en starters ontmoeten elkaar. Met ruim honderd evenementen in heel Nederland belooft het een inspirerende week te worden. Ook wordt de Circular Award uitgereikt. Ondernemers kunnen zich daarvoor inschrijven tot en met 10 januari. 

WeekvandeCE

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Meer dan honderd evenementen vormen de kern van de Week van de Circulaire Economie 2020. Vele organisaties dragen bij door een evenement, workshop of inspiratiesessie te verzorgen.

Kijk voor meer informatie op de website van het Versnellingshuis Nederland Circulair!.

 

Op welke manieren kun je meedoen?

  • Zet je deuren open en organiseer een evenement tijdens de Week van de Circulaire Economie
  • Help mee de Week van de Circulaire Economie breed onder de aandacht te brengen. Deel jouw verhaal op social media met de hashtag #WeekvandeCE of breng een publicatie naar buiten tijdens de Week.
  • Zet jezelf als circulaire koploper op de kaart en word partner van de week. Hoe? Neem een kijkje in onze partnerbrochure

Organiseer een evenement!

Wil jij je kennis delen over circulaire economie? Doe mee en open je deuren voor andere professionals. Meld je evenement direct aan of stel je vraag aan het projectteam van de Week.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair!, Het Groene Brein, MVO Nederland en Circl

Gegevens

Begin:
februari 3
Einde:
februari 7
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/

Organisator

Nederland Circulair Versnellingshuis
Telefoon:
06 11 14 41 06
E-mail:
jan.heijns@hetgroenebrein.nl
Website:
https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/

Locatie

Nederland