[ssba]

In je agenda! 14 juni – finale SLIMCirculair ’18-’19

Finale SLIMCirculair '18-'19 vrijdag 14 juni 2019

Finale SLIMCirculair ’18-’19 vrijdag 14 juni 2019

Noteer gelijk even in je agenda: Vrijdag 14 juni 2019 mag het dak eraf tijdens de finale van SLIMCirculair 18-’19. Ontvangst om 13.00 uur. Einde 17.00 uur met daarna gelegenheid tot napraten tot een uur of zes.

Let op: voor aanmelding geldt:

Vol is Vol

De locatie is bekend

De finale wordt gehouden op de Tech Campus in Amersfoort. Directeur Jan Nieuwenhuizen van het ROC Midden Nederland is onze trotse gastheer van een prachtige accommodatie, geschikt voor meer dan 500 personen. En dat komt goed uit want de bussen uit heel Nederland zijn al aan het warm draaien. Natuurlijk zijn familie en vrienden van de teams welkom. En verder verwachten we ook delegaties van scholen die nu met de voorbereidingen van deelname bezig zijn, studenten die volgend jaar mee gaan doen, bedrijven en organisaties die direct en indirect betrokken zijn in de vorm van opdrachtgeverschap, kennispartner en sponsoren.

We verwachten dat we snel het maximum aantal bezoekers van 500 bereiken.

Ruud Koornstra

Ruud Koornstra is onze ongeëvenaarde juryvoorzitter en trotse ambassadeur. Vorige week heeft Ruud aangegeven ook volgend schooljaar de voorzitterhamer van het juryteam te accepteren. Dat was weer een enorme opsteker want met Ruud die de lans breekt voor de kracht en inventiviteit van mbo’ers kunnen we geen betere juryvoorzitter hebben.

Ruud Koornstra: “Het dak mag eraf. Ik hoop dat alle regio’s hun familie, vrienden en bedrijven meevragen want het is niet niets wat er gaat gebeuren tijdens de finale. Wat mij betreft hangen ze met de benen buiten!”

Het belooft dus een spannende, inspirerende middag te worden waarvoor behalve de studententeams, ook supporters van de school, familie en vrienden en (stage)bedrijven in de regio zich mogen aanmelden. Afhankelijk van de evenementlocatie vragen we een bijdrage aan de deelnemers zoals familie, vrienden en bedrijven. .

Reserveer de bussen

Maar net als in ‘the voice of holland’ zijn jullie enthousiaste supporters welkom dus reserveer alvast de bussen waarmee jullie naar de finale afreizen en neem familie en vrienden mee. PS … vergeet de directie van je stagebedrijf niet uit te nodigen/te informeren. Ontvangst om 13.00 uur. 13.30 uur start teampitches. De jury bepaalt tegen 17.00 uur wie er met de hoofdprijs naar huis gaat. Aansluitend wordt de publieksprijs bekend gemaakt.