[ssba]

SLIMCirculair Finale: foto’s en video staan online

SLIMCirculair finale

We moeten alle oplossingen aangrijpen om het klimaatprobleem aan te pakken. Jullie hebben ons vandaag heel veel hoop gegeven! Ruud Koornstra, juryvoorzitter

Wil je nog even terugblikken op de SLIMCirculair finale 2018-2019? Wil je nog even terughalen hoe geweldig jullie hebben staan pitchen, hoe duidelijk je video was en hoeveel energie die dag jullie opleverde? Dat kan want we hebben alles online gezet.

Ruud Koornstra

Het was heel ingewikkeld. Er was niet een team dat onvoldoende heeft gepresteerd. Jullie zijn oprecht allemaal winnaar. Het is goed dat jullie elkaar kennen waardoor je elkaar kunt blijven helpen. Dus schroom niet om bij elkaar hulp te vragen. Hulp te vragen om je project te realiseren. Jongens, het is waanzinnig belangrijk wat jullie doen.

Ik ben ongelooflijk trots op jullie! Jullie gaan het verschil maken in de wereld. Jullie zijn mensen die de oorspronkelijke scheppende ideeën die wij vandaag nodig hebben, creëren. Dus een diepe buiging voor jullie!

Geef niet op. Hou je vast. Vreet je erin en ik hoop dat Tanja doorgaat met dit soort projecten want het is ongelooflijk belangrijk.

 

Ruud Koornstra buigt naar voren om de details van de waterstofoplossing beter te kunnen horen

Waterstof uit Twente

Een bijzondere vermelding voor team Twente want ik was onder de indruk van de groep uit Hengelo. Ik heb het slagveld gelezen waar jullie doorheen zijn gegaan. We hebben als jury afgesproken om een dagje naar Hengelo te komen om jullie te helpen. Wij waren echt onder de indruk van jullie waterstofoplossing. Want als het echt hebben wat jullie zeggen, dan gaat dat een groot verschil maken in de energietransitie dus daar komen we voor helpen.

Alle oplossingen moeten aangrijpen om het probleem aan te pakken. Het klimaatprobleem is er al. Jullie hebben ons vandaag heel veel hoop gegeven!