[ssba]

Mijn Waterfabriek: Water, bron van leven

Mijn Waterfabriek: Water, bron van leven.

Mijn WaterfabriekMeer dan 2 miljard mensen hebben al een tekort aan drinkwater, zelfs in ons waterrijke land ontstaat er druk op de drinkwatervoorziening. De oorzaak ligt in het uitputten en vervuilen van onze waterbronnen. De oplossing zit in het circulair maken van waterstromen in de bebouwde omgeving.

In zijn workshop gaat Johan Bel je daarom meenemen in de mogelijkheden die er voor ons liggen als het gaat om circulair gebruik maken van water. Hij heeft eerder al met veel succes een workshop gegeven en de studenten van het ROC van Twente waren enthousiast!

Resultaat van de Mijn Waterfabiek workshop

Johan deelt zijn kennis in watersystemen. Op deze wijze krijg jij inzicht in de mogelijkheden om water op te vangen en te hergebruiken. Circulariteit kan namelijk ook met water!

  • Aantal deelnemers: 40 personen
  • Duur: 1 uur
  • Door: Johan Bel, Directeur Mijn Waterfabriek

Over Mijn Waterfabriek

Mijn Waterfabriek is een leverancier van intelligente systemen voor waterbesparing, gebruik van regenwater en hergebruik van grijs water en zwart water. Ze geven advies op basis van 25 jaar ervaring met water en dat leid to waterplannen voor gebouwen, wijken of bedrijfstereinen. Ook produceert Mijn Waterfabriek duurzame watersystemen en leiden ze installatiebedrijven op in de omgang met watersystemen.