https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Mediapartners - SMARTCirculair

Mediapartners

Het Lighthouse Fonds

Het Lighthouse Fonds stimuleert en ondersteunt kennisprojecten binnen de bouwsector.Alle Lighthouse-leden helpen door een jaarlijkse vaste bijdage. Het Fonds is gekoppeld aan de doelstellingen en de identiteit van de Lighthouse Club. De Lighthouse Club biedt een ontmoetingsplek voor de bouw- en vastgoedsector. Van elkaar leren, kennis delen en een goed gesprek vormen de basis van de club. Het Lighthouse Fonds wil het delen van kennis en het innoveren van de sector stimuleren via onderwijs.

NVB is de brancheorganisatie voor professionele projectontwikkelaars en (ontwikkelende) bouwondernemingen. Korte lijnen en snel schakelen, dat is het motto van NVB. We behartigen de belangen van onze leden, bieden juridische ledenservice, doen marktonderzoeken en inspireren onze leden.

Cirkelstad biedt een platform aan vooruitstrevende publieke en private partijen die werk maken van steden zonder afval, zonder uitval. Voor traditionele thema’s als circulair beleid, inkoop, ontwerp en realisatie van bouw en sloop. En thema’s zoals interieur, groen, water en energie.

Jonge Klimaatbeweging, Mediapartner SMARTCirculair De Jonge Klimaatbeweging verenigt de stem van diverse jongerenorganisaties. Wij proberen klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden door middel van campagnes en door gesprekken aan te gaan met politici, beleidsmakers en bedrijfsleven, met de Jonge Klimaatagenda als leidraad.

uurzaambedrijfsleven mediapartner SMARTCirculair

DuurzaamBedrijfsleven is hét Business Platform voor succesvol duurzaam ondernemen. Wij zetten succesvol duurzaam ondernemen op de kaart zodat alle bedrijven de kansen van duurzaamheid zien en pakken. Omdat nog te veel bedrijven deze kansen aan zich voorbij laten gaan.

vastgoedjournaal, mediapartner SMARTCirculairVastgoedjournaal heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele vastgoedmarkt.

P-Plus Mediapartner SMARTCirculairP+ is het multimedia platform voor de praktijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Nederland. P+ geeft praktische invulling aan de 3 P's van duurzaam ondernemen:

  1. People
  2. Planet
  3. Profit

Coöperatie Leren voor Morgen bestaat uit een groep samenwerkende organisaties. Als netwerk zetten wij ons in voor leren voor duurzame ontwikkeling: binnen én buiten het onderwijs en van peuter tot professional. Wij beogen dat duurzaamheid in het DNA van het onderwijs komt.

PBT mediapartner SMARTCirculairPBT (Platform Bètatechniek) - is opgericht door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. PBT heeft vanuit zijn oprichters als doel gekregen: het stimuleren van kwalitatief en kwantitatief voldoende bètatechnici zodat het aanbod van bèta's en technici in evenwicht komt met de vraag op de arbeidsmarkt.

Futureproof Community Mediapartner SMARTCirculairFutureproof.community is het matchmaking platform voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen. Hier vind je uitdagingen, oplossingen, kennis, evenementen en een gemotiveerd netwerk van ondernemers.

 

stichting techniekpromotie, mediapartner SMARTCirculair

Stichting Techiekpromotie maakt zich sterk om wetenschap & technologie te integreren in het leven van kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. We willen hen de kans geven een positieve attitude voor wetenschap & technologie te ontwikkelen en het eigen talent op dit gebied te ontdekken.

Bouwend Nederland, mediapartner SMARTCirculairBouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. We werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen we aan de hand van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

Schooldomein, mediapartner SMARTCirculairSchooldomein is sinds 1988 hét magazine voor de duurzame leef-, leer- en werkomgeving. Schooldomein wordt zes keer per jaar gratis verstrekt aan alle onderwijsinstellingen en gemeenten in Nederland.

De Natuur en Milieufederaties werken er dagelijks aan de energietransitie te versnellen. Samen met omwonenden en met oog voor natuur. Want onze overtuiging is dat iedereen, nu en later, moet kunnen genieten van een mooi en duurzaam Nederland.