Privacy Statement

PRIVACY STATEMENT
Stichting SMARTCirculair is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy statement. Op deze pagina leest u er alles over.

Contactgegevens

Stichting SMARTCirculair

Hogestraat 28
4891 CB  Rijsbergen
SMARTCirculair.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting SMARTCirculair verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam (zakelijk)
  • Adresgegevens (zakelijk)
  • Telefoonnummers (zakelijk)
  • E-mailadres
  • IBAN bankrekeningnummer (zakelijk)
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via tanja@smartcirculair.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SMARTCirculair verwerkt uw persoonsgegevens op basis van een overeenkomst of toestemming voor de volgende doelen:

  • Om u toegang te kunnen geven voor informatie – achter de paywall – die alleen toegankelijk is voor mensen met een account
  • Verzenden van onze nieuwsbrieven
  • Verzenden van facturen en het afhandelen van uw betalingen
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Geautomatiseerde besluitvorming.
    Stichting SMARTCirculair neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting SMARTCirculair) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting SMARTCirculair bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren hiervoor de wettelijke bewaartermijn voor een financiële administratie van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens en beeldmateriaal met derden

Stichting SMARTCirculair kan uw persoonsgegevens en beeldmateriaal zoals foto’s en video-opnamen met derden delen als dit

  • noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting
  • voor promotionele doeleinden (beeldmateriaal)

Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Stichting SMARTCirculair gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting SMARTCirculair en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar tnolten@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Stichting SMARTCirculair wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting SMARTCirculair neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@smartcirculair.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close

Stem op jouw favoriete team Live

  • Scalda College, Vlissingen
    %
  • %
    Stemmen verborgen 1.3k stemmen van 5300 totaal.

Confirm OTP

Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Techniekcollege Rotterdam
    %
  • %
    Stemmen verborgen 482 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • ROC van Twente, Hengelo
    %
  • %
    Stemmen verborgen 866 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Noorderpoort College, Stadskanaal
    %
  • %
    Stemmen verborgen 1.1k stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Landstede, Harderwijk
    %
  • %
    Stemmen verborgen 323 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Rijn IJssel, Arnhem
    %
  • %
    Stemmen verborgen 234 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Technova_Smartcirculair, Ede
    %
  • %
    Stemmen verborgen 266 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Alfa College, Hoogeveen
    %
  • %
    Stemmen verborgen 212 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Nova College Beverwijk
    %
  • %
    Stemmen verborgen 304 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box
  • Tectum Dome, Ede
    %
  • %
    Stemmen verborgen 150 stemmen van 5300 totaal.

    Confirm OTP

    Please Check Your Mail Box / Message Box