MBO Rijnland, Gouda

Aan het enthousiasme van de studenten in Gouda zal het niet liggen

Het MBO Rijnland in Gouda ziet alsnog mogelijkheden om deel te nemen aan SLIMCirculair ‘8-’19

Een voormalige garage herbestemmen tot een living lab in Zoetermeer. Dat wordt waarschijnlijk de ontwerpopdracht van het studententeam in Gouda.

De voormalige garage wordt nu al een klein beetje gebruikt als kenniscentrum maar studenten zitten er binnen met de jassen aan want verwarming is er nog niet. Daar wil directeur Jan van Laake verandering in aanbrengen.

Aan het enthousiasme van de studenten in Gouda zal het niet liggen!

 

Gouda living lab Zoetermeer

De voormalige Tango garage wordt herbestemd tot living lab in Zoetermeer

Als het aan hem ligt wordt het voormalige Tango gebouw een bruisend innovatiepunt midden in de wijk waar ook Stedin en Dura Vermeer aan deelnemen. De wethouder van Zoetermeer heeft al groen licht gegeven.

De gemeente Zoetermeer herkent de kracht van die mbo toppers wel. Maar de ontwerpopdracht moet dus nog even via een aantal formaliteiten voordat het groene licht definitief is.

 

 

MBO Rijnland met vestigingen in Gouda en Leiden

Hoe het team samengesteld wordt staat nog even open. En naast de garage leven er nog meer ambities waar het mbo aan wil en kan bijdragen. Denk aan het aardgasvrij maken van ZuidWest Leiden en de wijk Palenstijn in Zoetermeer. Met Jan van Laake en zijn collega directeur(en) komt het vast goed.