Scalda team ontwerpt Circulair Bezoekerscentrum Nationaal Park Oosterschelde

Scalda studenten ontwerpen Circulair Bezoekerscentrum Oosterscheldedam

 

Bezoekerscentrum Oosterscheldedam

In opdracht van de provincie Zeeland en Nationaal Park Oosterschelde ontwerpt het Scalda studententeam Vlissingen een circulair bezoekerscentrum. In de ontwerpopdracht is ook de omgeving cq. gebiedsontwikkeling meegenomen zodat het gebouwontwerp opgaat in de natuurlijke omgeving en toch als icoon uitstraalt over het Nationaal Park Oosterschelde. Het Nationaal Park Oosterschelde wil zich in het bezoekerscentrum profileren als onderdeel van het Geopark Schelde Delta.

Opdrachtgever
Provincie Zeeland en Nationaal Park Oosterschelde zijn opdrachtgever.

Studententeam
Het studententeam bestaat uit 8 3e jaars bouwkunde en infra, bijgestaan door studenten media

Over het Team

Het studententeam bestaat uit 8 studenten 3e jaars bouwkunde en infra

  • Sebastiaan Philipse (teamcaptain)
  • Jade Moerbeek
  • Ezra Zuiddam
  • Maurice van Eekelen
  • Michelle Stroo
  • Willemiene Thissen
  • Nadja Colijn
  • Bram Dekker

Begeleidend docenten

  • Caroline Passenier, docent
  • Kjell van Ginhoven, docent bouwkunde

Over de opdrachtgever