B2B NETWORKS: De verborgen kracht van licht en kleur

B2B Networks: De verborgen kracht van licht en kleur

B2B NETWORKS- Licht is een ontzettend belangrijk facet van een ontwerp van een gebouw. Met het juiste lichtspel kan een werkplek aangenaam worden, krijgt een huis een warm karakter en wordt een éntree uitnodigend. De aanwezigheid van licht wordt echter vaak voor lief aangenomen: het is daarom belangrijk om bewust te zijn van de kracht van licht!

In zijn workshop gaat Ferdinand van Bergen dieper in op de toegevoegde waarde van licht!

Wat voor effect heeft LED licht op een ruimte en op de mens? Welk kleurenspel is er mogelijk? Op deze vragen en meer krijg jij antwoord.

Resultaat van de B2B NETWORKS workshop

Deze miniworkshop van Ferdinand laat je nadenken op welke manieren licht en kleurtoon  te gebruiken zijn binnen een ruimte. Door middel van verschillende situaties leer je over de mogelijkheden van licht en kleur, en kun je deze kennis naar jouw eigen ontwerp vertalen.

  • Max. 20 deelnemers.
  • Duur: 1 uur.
  • Door: Ferdinand van Bergen eigenaar.

 

 

Over B2B NETWORKS

B2B NETWORKS is een leverancier voor lichtoplossingen met name d.m.v. van LED. Ze richten zich voornamelijk op licht advies, licht berekening en op de vervanging van conventionele verlichting door LED verlichting bij winkels bedrijven en scholen. B2BNETWORKS adviseert, berekent  levert en implementeert de optimale LED verlichtingsproducten op basis van klant specifieke wensen.