No Waste Decoration- Stylische decoratie van restmaterialen wandbekleding

No Waste Decoration

Stylisch interieur met restmaterialen van No Waste Decoration

No Waste Decoration– Stylische decoratie van restmaterialen wandbekleding.

Monique Dickhaut, oprichter en inspirator van No Waste Decoration gaat met de deelnemers een korte “volwassen slinger” maken (max. 1,5m) van restmaterialen wandbekleding, afkomstig uit de mooiste afgedankte behangboeken.

De stijl en kleuren mogen deelnemers zelf uitzoeken. Dit is tevens de stijl die men wenst voor hun eigen ‘’project/woning’’ en de prijs die men kan winnen….de Patchwork behangwand!

We starten dus met samenstelling van kleur en stijl, vervolgens snijden van de patronen dmv transparante mallen, daarna het maken van de slinger.

No Waste Decoration

Stylisch interieur met restmaterialen van No Waste Decoration

Aan het einde van de dag kan een ieder zijn eigen volwassen slinger meenemen. Dit kan gebruikt worden als feestelijke aankleding bij de uiteindelijke opening van hun ‘’project’’. Of gewoon voor thuis bij een feestje.

Er zal achteraf een loting plaatsvinden. De winnaar zal een patchwork wand aangeboden krijgen. Bestaande uit de materialen incl het plakken, maar excl.de wand. Die maakt men als het goed is zelf in de woning. Er kan bij het ontwerpen en uitvoeren dus rekening gehouden worden met deze prijs.

Uiteraard kan iedere school bij mij later een doe-het-zelf Patchworkpakket bestellen. Maakt niet uit hoeveel M2. Prijs op aanvraag.

 

Over No Waste Decoration

No Waste Decoration is een ontwerpbureau gespecialiseerd in duurzame en circulaire oplossingen voor gebouwen en huizen. In 2018 zijn ze genomineerd voor de Circular Design Award. Het bedrijf richt zich op interieuradvies, waarbij ook de uitvoering van A tot Z verzorgd kan worden. Bij nieuwe ontwerpen wordt getracht om zo veel mogelijk bestaande interieurstukken mee te nemen in het nieuwe ontwerp.