BAM: Het voorspelbaar maken van onderhoudskosten

BAM: Het zichtbaar maken van onderhoudskosten

BAMHet ontwerpen en vervolgens wegzetten van een duurzaam en circulair gebouw is slechts één kant van de medaille. Wat te doen als het eenmaal staat? Hoe snel is het ontwerp toe aan onderhoud? Wat zijn de onderhoudskosten? Deze vragen worden nog wel eens vergeten, maar zijn een belangrijke factor voor de duurzaamheid van het gebouw.

Stefano Tomé is vaker tegen deze vragen aangelopen en heeft zich er nu in gespecialiseerd. In zijn workshop wil hij jou vanuit deze optiek laten meedenken:

“Hoe maak je onderhoudskosten voorspelbaar? Dat is de vraag waar Stefano dieper op ingaat in zijn workshop.”

Resultaat van de BAM Workshop

Aan het einde van de workshop is het de bedoeling dat jij meer inzicht hebt over de nazorg van een ontwerp: waar moet je aan denken als je het hebt over onderhoud? Welke factoren spelen nu de grootste rol? En is het belangrijk om al over onderhoud na te denken bij de beginfases van jouw ontwerp?

  • Max. 20 deelnemers
  • Duur: 1 uur
  • Door: Stefano Tomé

De presentatie

 

LCC Rekenmodellen staan nu online

Voor meer inhoudelijke informatie, zie de online LCC-presentatie van BAM

Over BAM

Koninlijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, zorg, transport en recreatie.

Het bedrijf behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert projecten uit in ruim dertig landen.

De strategie van BAM – ‘Building the present, creating the future’ – is erop gericht dat de Groep in 2020 te boek zal staan als een van Europa’s belangrijkste duurzame en innovatieve bouwbedrijven, met een gezonde winst en sterke balans, actief in de totale bouwketen van de Europese thuismarkten en in specifieke groeiende economieën wereldwijd.