BAM: TCO (Total Cost of Ownership)

BAM: De voordelen van een energieneutraal ontwerp.

BAM– over TCO want het duurzame karakter van een energieneutraal ontwerp is in toenemende mate steeds belangrijker voor opdrachtgevers bij een bouwverzoek. Echter, niet altijd is dit een doorslaggevende factor. Het komt nog meer dan genoeg voor dat bedrijven kijken naar de Total Cost of Ownership.

Stefano Tomé (BAM) wil zijn kennis over dit concept graag met jou delen in zijn workshop.

“Total Cost of Ownership: Wat levert het circulaire, energieneutrale ontwerp de opdrachtgever op, t.o.v. een traditioneel ontwerp?

Resultaat van de BAM Workshop

In deze workshop leer je meer over het concept van Total Cost of Ownership: waarom is het belangrijk om hier voor een opdrachtgever rekening mee te houden? Op welke manier kun je dit in kaart brengen en vervolgens berekenen? Wat is nu daadwerkelijk de toegevoegde waarde van een circulair en energieneutraal ontwerp?

  • Max. 20 deelnemers
  • Duur: 1 uur
  • Door: Stefano Tomé

De TCO presentatie

 

 

 

Over BAM

Koninlijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, zorg, transport en recreatie.

Het bedrijf behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert projecten uit in ruim dertig landen.

De strategie van BAM – ‘Building the present, creating the future’ – is erop gericht dat de Groep in 2020 te boek zal staan als een van Europa’s belangrijkste duurzame en innovatieve bouwbedrijven, met een gezonde winst en sterke balans, actief in de totale bouwketen van de Europese thuismarkten en in specifieke groeiende economieën wereldwijd.