[ssba]

Darel neemt ons mee in de uitdagingen van de Energietransitie

Darel energiesystemen van de toekomstDarel heeft ontwikkelaars en overheden advies over energietechnologie in alle facetten. En daarnaast vindt Darel het belangrijk om jongeren mee te nemen in de uitdagingen waarvoor we staan.

Want de SDG7 – voldoende, betaalbare, hernieuwbare energie voor iedereen – is een belangrijke sustainable development goal. Voor het klimaat, voor ons welzijn en voor de toekomst want als er ruimschoots ‘groene’ gratis energie beschikbaar komt, kunnen kinderen in ontwikkelingslanden bijvoorbeeld studeren als de zon is opgegaan. En dat school belangrijk ik voor het welzijn en de welvaart van een land, dat is intussen wel duidelijk toch?

Darel bouwt aan de Energietransitie

Darel neemt ons mee in de uitdagingen van de Energietransitie.

Resultaat van de Darel workshop

Darel wil studenten context geven waardoor je anders, creatiever gaat denken over het maken van strategische en taktische duurzame keuzes. Want het gaat niet alleen om je gebouw, het gaat ook over de omgeving en de uitwisseling met die omgeving. Sterker nog: soms zorgt minder (installaties) voor meer!

Jelte daagt jou uit om met slimme concepten te komen die bijdragen aan een betere wereld.

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met uitdaging herbestemming in relatie tot de energie uitdagingen van de toekomst
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Albert Paardekam, consultant Darel BV

Over Darel BV

DAREL Education (non-profit) ontwikkelt educatieve modules en organiseert masterclasses voor scholen, universiteiten, bedrijven en andere organisaties om begrip, bewustwording en draagvlak voor de energietransitie op te bouwen.

Wij geloven dat onderwijs de meest effectieve manier is om consensus en begrip op te bouwen in onze samenleving, om zo gericht, effectief handelen mogelijk te maken. Met ons onderwijsprogramma streven we ernaar duurzame gemeenschappen te creëren voor verschillende generaties van de samenleving.

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs