Darel | Spel ‘De klimaatklok tikt de seconden weg’

Darel | Spel 'De klimaatklok tikt de seconden weg'Darel – Hoeveel energie gebruiken we op de wereld? En waar gebruiken we het allemaal voor? Hoe snel gaat klimaatverandering? Waarom gaat het overschakelen naar duurzame energie niet sneller?

Darel neemt je via een spel mee in de huidige stand van zaken t.a.v. energiegebruik, berekenen van de kosten van elektriciteit afkomstig van de verschillende energiebronnen. De klimaatklok die de seconden wegtikt laat je nadenken over oplossingen.
waste, circular, 2050, sustainable, recycle, reuse, remanufacture, UN, food, energy, renewables, footprint, Co2, emissions, materials, green economy, circular economy

Resultaat van het spel

Via deze interactieve workshop krijg je inzicht in energieverbruik, besparingskansen en oplossingsrichtingen. Albert Paardekam neemt je mee in de wereld van energie en waar we naar toe moeten in 2030 en 2050 om de energievraag in balans te brengen met het groene aanbod.

  • Max. 20 deelnemers
  • Spelvorm
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Albert Paardekam, adviseur Darel BV Education

Over Darel

De medewerkers van Darel Education adviseren de energiesector met een focus op het versnellen van de energietransitie. Daarnaast heeft Darel Education een programma ontwikkeld waarbij scholieren op een interactieve manier kunnen kennis maken met het probleem en gemotiveerd worden om in de toekomst een actieve rol te gaan spelen.

 

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs