Debatrix stelt pitchtool open zodat jij je persoonlijke pitch kunt maken

Debatrix vindt dat iedereen een persoonlijke pitch moet hebben. Dus niet alleen politici, verkopers en sollicitanten. Nee echt iedereen.

Daarom hebben zij een tooltje ontwikkeld waarmee jij je persoonlijke pitch kunt maken. En of het nou voor jezelf is of voor je team of product: de essentie van een pitch blijft natuurlijk hetzelfde dus doe er je voordeel mee.

Wat is een pitch?

In een pitch vertel je kort en krachtig weer waar jij voor staat. Dit is natuurlijk handig om mensen naar jouw LinkedIn profiel te trekken of om je voor te stellen aan nieuwe relaties, maar het is ook handig voor je eigen focus. Je kunt zo altijd controleren of jouw projecten en jouw verhaal nog in lijn zijn met jouw persoonlijke pitch. Lees deze 10 tips om je pitch te optimaliseren.

Debatrix formule

[Wie] + [Issue] + [Actie] = [Resultaat]

Actie: Deze is het makkelijkste van de formule. Je doet iets. Wat is dat?

Wie: De meeste mensen doen iets voor anderen. Voor wie maak jij het verschil?

Issue: Welk probleem ervaart jouw [Wie] dat jij met jouw [Actie] wegneemt?

Resultaat: En wat bereik je voor jouw [Wie]

Vervolgens maak je er een alinea van.

Maak er een zin van bijvoorbeeld:

‘Ik help [experts] die [mensen lastig meekrijgen door de complexe thema’s] met [het memorabel maken van hun ideeën] zodat [hun idee voor hen het werk doet en zij worden gevraagd om adviezen over die complexe thema’s].’

Ga naar de Pitchtool en maak jouw eigen pitch. Debatrix zegt dat je binnen 1 minuut je pitch gereed hebt maar je moet je wel even aanmelden 🙂 Succes!