Durven jullie de challenge aan?

Durven jullie de challenge aan?Durven jullie het ook aan om mee te doen met de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair? Het eerste schooljaar streden 14 multidisciplinaire studententeams om het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende, circulaire en coole ontwerp.

Vanwege het landelijke succes verwachten we dat het aantal teams komend schooljaar oploopt naar 20 teams.

Elk studententeam wordt ondersteund door talloze bedrijven uit de regio, landelijke experts en natuurlijk de SMARTCirculair organisatie.

Trots, lef en samenwerken

SMARTCirculair levert heel veel op: lef, een ongeëvenaarde leercurve, creativiteit, innovatiekracht, samenwerking, en vooral veel trots en PR die zorgen voor nieuwe aanmeldingen voor technische opleidingen. Gaan jullie jezelf ook overstijgen komend schooljaar? Meld je dan snel aan.

Ontwerpopdrachten

Elk school kiest zijn eigen route en natuurlijk ook de ontwerpopdracht die bij jullie past. We helpen jullie aan een opdrachtgever of het nou gaat over nieuwbouw, renovatie of herbestemming.

Als team kies je de opdracht die bij jullie past. Je werkt met een eigen, lokale opdrachtgever aan een opdracht die in de toekomst ook echt uitgevoerd gaat worden. Hoe gaaf is dat?

Vette prijzen

De hoofdprijs van de vakjury olv Ruud Koornstra is € 5.000,-. De publieksprijs € 1.000,- en dan zijn er nog geldprijzen voor de ‘special awards’

Kom naar de finale op 17 juni 2020

Vol is Vol
Tijdens de finale verwachten we 400 – 500 deelnemers en supporters. Juryvoorzitter Ruud Koornstra: “Het dak mag eraf. Ik hoop dat alle regio’s hun familie, vrienden en bedrijven meevragen want het is niet niets wat er gaat gebeuren tijdens de finale. Wat mij betreft hangen ze met de benen buiten!”

Het belooft dus een spannende, inspirerende middag te worden waarvoor behalve de studententeams, ook supporters van de school, familie en vrienden en (stage)bedrijven in de regio zich mogen aanmelden. Maar vol is vol. En dat is afhankelijk van de lokatie waarmee we als organisatie nog volop in gesprek zijn.

Reserveer de bussen

Maar net als in ’the voice of holland’ zijn jullie enthousiaste supporters welkom dus reserveer alvast de bussen waarmee jullie naar de finale afreizen en neem familie en vrienden mee. PS … vergeet de directie van je stagebedrijf niet uit te nodigen/te informeren. Ontvangst om 13.00 uur. 13.30 uur start teampitches. De jury bepaalt tegen 17.00 uur wie er met de hoofdprijs naar huis gaat. Aansluitend wordt de publieksprijs bekend gemaakt.

Durven jullie de challenge aan?

Meld je team hier aan