Fabel Film | Perfect Pakkende Promotievideo

Fabel Film | Perfect Pakkende Promotievideo

Een pakkende promotievideo begint met een pakkend verhaal

Fabel Film | Hoe maak je een perfect pakkende promotievideo voor je publiekscampagne? Als je de publieksprijs wilt winnen dan gaat Johannes je op weg helpen.

 

Johannes

Johannes is een van de oprichters van Fabel Film, super jong en al sinds zijn start in 2013 als jonge ondernemer ongelooflijk succesvol in het vertellen van een goed verhaal via video. Beeldvertellers noemen ze zichzelf. Altijd op zoek naar het verhaal.

En dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop. Want zonder verhaal geen gave promotievideo. En zonder pakkende promotievideo niet genoeg stemmen van het publiek. Dus go for it, hoor hem uit, vraag tips en beleef een magisch uurtje.

Johannes van Beeck, Fabel Film

Resultaat van de Pakkende Promotievideo workshop

Jullie maken een start van het verhaal van een promotievideo die laat zien hoe kleine verhalen groots verteld kunnen worden, en hoe grote verhalen soms klein en persoonlijk kunnen zijn.

  • Max. 15 deelnemers
  • Workshop
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Johannes van Beeck, technisch directeur Fabel Film

Over Fabel Film

Fabel Film is op jacht naar verhalen. Naar dat wat nog niemand zag. Of juist dat wat iedereen wel ziet, maar dan belicht vanuit een prikkelend nieuw perspectief. Ons wapen is film. In de breedste zin van het woord. Film voor in bioscopen, of waarvan je dingen gaat kopen. Film met een boodschap of film voor de grap. Maar vergis je niet. Als beeldvertellers nemen we ons vak bloedserieus. Maken we boeiende beeldverhalen voor eigenzinnige mensen, merken, bureaus en omroepen die écht iets te vertellen hebben. Die niet bang zijn voor groots en meeslepend… of juist intiem en sfeervol. Niet bang ook, om hun eigen signatuur af te geven in commercials, docu’s, social video’s of korte films die in het geheugen van de kijker worden gegrift. Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vertellen hebt.
Fabel Film maakt van jouw verhaal altijd een fabelachtig goede vertelling.