ING | We zetten de bouw op zijn kop! Conceptontwikkeling, op zoek naar de innovator in jezelf

marketing, online, boost, business, SEO

Tell us your story

ING kennen we allemaal wel maar dat ze internationaal zo’n enorm trainingsprogramma ontwikkelen om hun dienstverlening met de tijd mee te laten gaan, dat wisten we dan weer niet. Maar daar willen we wel van profiteren. Toch?

Tom Rispens laat zien hoe je in beperkte tijd enorme gedachtensprongen kunt maken die misschien wel leiden tot het beste ontwerp van 2020.

Open up

Open je blik naar buiten. Niets is onmogelijk. Voorkom aannames maar tja, die komen toch dus hoe reken je daar nu zo snel mogelijk mee af om daarna echt stappen te kunnen zetten?

Resultaat van de ING workshop

“Ik geef inspirerende voorbeelden over innovatie maar ook over hoe je je kunt laten inspireren. Bovendien wil ik dat deelnemers op zoek gaan naar de innovator in zichzelf. Dat doen we door te discussiëren over bepaalde thema’s. Bijvoorbeeld: wat is belangrijker, een goed idee of een goede uitvoering? Maar ook: kun je innovatie planmatig aanpakken of niet? Wie meedoet, gaat met veel nieuwe energie om ze meteen in je eigen bedrijf in praktijk te brengen.”

Over ING

ING gelooft dat alle duurzame vooruitgang wordt aangedreven door mensen met de verbeeldingskracht en vastberadenheid om hun toekomst en de toekomst van de mensen om hen heen te verbeteren.

We stellen mensen en organisaties in staat om hun eigen visie op een betere toekomst te realiseren – hoe bescheiden of groots ook.

Ons doel is daarom: mensen in staat stellen een stap voor te blijven in het leven en in het bedrijfsleven.

Over Tom Rispens

Misschien ken je Tom (nog)? Hij was in 2018 – 2019 zo’n 9 maanden betrokken bij de start van SMARTCirculair. Tom is nooit ver weg dus we hopen op nog een jarenlange samenwerking waarbij zijn zienswijzen soms net het verschil maken. Ook voor jou.

 

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs