KW1 neemt je mee in de wereld van SDG’s

Het KW1 College in Den Bosch is een van de eerste mbo’s die het SDG (Sustainable Development Goals) Charter ondertekende. Zij vinden het belangrijk om samen te werken aan een betere wereld. Hiervoor heeft Sam van Beek een workshop ontwikkeld waarin jij ontdekt hoe jij bij kunt dragen. 

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn 17 duurzame ontwikkelingsdoelen om de wereld te verbeteren voor 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. De SDG’s zijn afgesproken door de Verenigde Naties (VN), waar Nederland ook bij hoort.

KW1

Als Unesco-school zet het Koning Willem I College zich in voor een betere wereld en versterking van duurzaamheid. Het ondertekenen van het SDG Charter is dan ook een logische stap.

Resultaat van de KW1 workshop

KW1 wil studenten prikkelen in het maken van duurzame keuzes. Sam neemt je mee in deze workshop.

  • Wat kunnen wij als studenten doen om bij te dragen aan de SDG’s?
  • Wat kun je als team doen of als school, sportclub, familie, bedrijf?

Sam daagt jou uit om met creatieve ideeën te komen die bijdragen aan een betere wereld.

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met uitdaging herbestemming in relatie tot SDG
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Sam van Beek, Human Technology KW1 College Den Bosch

Over het KWI

Het College van Bestuur van het Koning Willem I ondertekende in 2020 ook het SDG (Sustainable Development Goals) Charter. Hiermee onderstreept het college het belang om samen te werken aan een betere wereld. Het SDG Charter is een intentieverklaring waarmee het college zich verbindt aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs). Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. De SDG’s zijn afgesproken door de Verenigde Naties (VN), waar Nederland ook bij hoort.

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs