https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Lesmodule | Perfecte team - SMARTCirculair

Lesmodule | Perfecte team

Over deze lesmodule

Duur: ca. 40 minuten
Bevat: Introductie en 2 opdrachten (individueel + groep)

WAT
Hoe stel je het perfecte team samen? Het samenstellen van het perfecte team is een kunst en wetenschap tegelijk, waarbij verschillende factoren in overweging genomen moeten worden.
Elke student in een team heeft een specifieke rol, al naar gelang zijn manier van denken en communiceren. Bij elke rol horen bepaalde kwaliteiten en vaardigheden we vertellen hier meer over in deze lesmodule en leren hoe je het perfecte team kan samenstellen.

WAAROM
Om goed te kunnen samenwerken is het van belang om gebruik te maken van deze verschillende kwaliteiten en vaardigheden. Inzicht in je eigen rol en in die van je klasgenoten is daarbij een voorwaarde want door elkaar aan te vullen bouw je het perfecte team.

Download de volledige lesmodule:

Extra lesmodule | Jouw kernkwaliteiten

Duur: ca. 1 uur
Bevat: Introductie en 4 korte opdrachten (individueel + groep)

WAT
In deze lesmodule laten we zien hoe je jouw kernkwaliteiten kan ontdekken en hoe jij jouw kernkwadrant kan samenstellen.

In een kernkwadrant (een schema met vier hokjes) zie je in één oogopslag waar je goed in bent en hoe dit ook in je nadeel kan werken. Het resultaat: een glashelder inzicht in waar je je in kunt ontwikkelen. In deze lesmodule ga je zelf aan de slag om kernkwadranten te maken.

WAAROM
Je kernkwaliteit, iets waar je van nature goed in bent, kan ook doorschieten naar een valkuil. Zelfinzicht is de basis voor persoonlijke ontwikkeling. Het gaat over het kennen van je eigen gebruiksaanwijzing. Je ontdekt als het ware jezelf en met dat inzicht ben je in staat beter leiding te geven aan je leven. Een must voor iedereen die zich als professional verder wil ontwikkelen

Download de volledige lesmodule: