Magnify Marketing | Mediacampagnes en social media

pitchen, marketing, creative mind, crowdfunding, STartUp, Indiegogo, boost, presentation, brainstorm, imagination, concept, product innovation, fundingMagnify Marketing wil samen met jou de circulaire economie versnellen. Daarom hoefde Wessel niet lang na te denken op onze vraag of hij een workshop mediacampagnes en social media wilde doen voor jullie.

Hij neemt je mee in de keuze voor je mediacampagne die zorgt voor het uitbreiden van je netwerk met actieve ambassadeurs waardoor jullie heel veel publieksstemmen krijgen. 

Magnify

Het gaat immers ergens over: Tijdens de publiekscampagne die start op 30 mei gaan jullie je netwerk motiveren om op je ontwerp te stemmen. Het team met de meeste publieksstemmen krijgt de hoofdprijs van 1000 euro! Wessel legt uit waar je aan moet denken als je een (mini) mediacampagne opzet en welke kanalen je hiervoor kunt inzetten.

Resultaat van de marketing workshop

Deze workshop is een mooie kans voor studenten die met hun team de publieksprijs willen winnen. Moet je een website maken? Wie zijn je doelgroepen? Hoe benader je ze en met welke boodschap? Hoe neem je je opdrachtgever mee? Wat is je verhaal?

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met uitdaging om je mini mediacampagne te maken
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Wessel Hebing

Over Magnify Marketing

Hessel leert je om met het hele team een perfecte mediacampagne weg te zetten zodat iedereen zo efficiënt en effectief mogelijk werkt met als doel om zoveel mogelijk reuring aan jullie ontwerp project te geven.

Het is essentieel dat we de circulaire transitie versnellen.

Om deze reden helpt Magnify Marketing je wel de impact te maken die je voor ogen hebt!

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs