#SMARTCirculair teams live op de Radio NOS Langs de Lijn en Omstreken

NOS Studio

Net voor de uitzending maakte Lucas en Rutger kennis met de NOS presentatoren Robbert Meeder en Henk van Steeg

Lucas Sluitman namens Team Amsterdam en Rutger Ebben namens Team Nijmegen waren gisterenavond live in de radiouitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. 

Presentatoren Robbert Meeder en Henk van Steeg waren erg enthousiast over de  verhalen over de projecten. Robbert Meeder: “Als je nu luistert naar deze twee bollebozen en kijkt naar de ontwerpen, hoe kijk je daar dan nu naar.” 

“Geniaal”, hoorde we zo nu en dan van het ondersteunend team aan de knoppen en de oortjes. Ze deden het ook fantastisch. Lekker vlot, niets zenuwen, alsof ze erover vertellen met een groep vrienden.

NOS presentatoren enthousiast

Het werd een geanimeerd gesprek waarin Lucas uitleg gaf over de Recycle Boulevard die ze ontwerpen hebben voor de gemeente Amsterdam. Het ventilatiesysteem met de dubbele buitenwand sprak heel erg tot de verbeelding en werd uitvoerig geroemd door Robbert Meeder.

De ontworpen brug “De Glimlach van Nijmegen” en de rol van de gemeente bij het ontwerp kwamen ook uitgebreid aan het licht. Het zijn danook miljoenenprojecten! Die zijn niet in een paar maanden gerealiseerd. Maar opdrachtgevers zijn zo positief dat ze een lans breken voor de ontwerpen.

Uitnodiging

Achteraf waren de presentatoren zo enthousiast dat ze ons uitnodigde voor nieuwe opnamen. Het is natuurlijk ook wel heel wat leuker om met enthousiaste, spraakzame en humorvolle studenten te praten dan met mannen in grijze pakken met een bepaalde status. Ze willen graag wat meer luchtigheid in het programma brengen zonder dat de serieuze ondertoon verloren gaat want het moet natuurlijk wel ergens over gaan.

Wil je de uitzending terughoren?

Via Uitzending gemist, datum 12 juni 2019. De uitzending start om 2100 uur maar vanaf 21.30 uur zijn ze helemaal aan het woord.

Heel goed gedaan heren! Chapeau namens de organisatie