https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Workshop | AI in de bouw - SMARTCirculair

Workshop | AI in de bouw

Wil je zien hoe AI jouw studie kan boosten? Kom dan naar deze dynamische workshops en duik in de wereld van onderwijstechnologie! Ontdek gratis tools en AI-tricks die je game in het onderwijs kunnen veranderen.

Het slim toepassen van hedendaagse technieken, zoals AI en data, zorgen voor exponentiële groei van organisaties. Waar bedrijven er vroeger 20 jaar over deden om tot hun maximale waarde te groeien, hebben de slimme technieken er voor gezorgd dat deze curve is teruggebracht naar 1 jaar en 8 maanden. Dat is nog eens exponentieel! Het tegenovergestelde is ook waar: bedrijven die het niet lukt om de nieuwe technieken slim in te zetten dalen ook hard in waarde en hebben op korte termijn geen bestaansrecht meer.

 

Grijp je kans om deel te nemen aan de AI-revolutie in het onderwijs. Meld je aan vanaf volgende week en wees klaar om je studievaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Deze workshop wordt gegeven door:

Thijs Uijthof & Mahmoud Zada docenten Windesheim college en oprichters van Ai WorkWise

Over AI Workwise
Hèt bedrijf om u en uw personeel naar een hoger Ai level te tillen. Werk wijs met Ai WorkWise!