Workshop | Circulaire skills (h)erkennen

Circulaire vaardigheden zijn onmisbaar in de bouwsector van nu en de toekomst. De vraag is: Hoe zorgen we ervoor dat studenten zich deze essentiële vaardigheden eigen maken, en daar de erkenning voor krijgen die ze verdienen?

In onze interactieve workshop openen we een dialoog om samen te identificeren welke competenties nodig zijn voor de nieuwe generatie bouwexperts en hoe onderwijsinstellingen deze skills kunnen certificeren, zodat ze duidelijk zichtbaar worden voor potentiële werkgevers of opdrachtgevers van onze afgestudeerden. Sluit aan bij onze workshop om samen de toekomst van circulair bouwen vorm te geven!

Deze workshop wordt gegeven door:

Daan de Kruijf | Programmamanager Sustainability bij Leren Voor Morgen

Over Leren Voor Morgen
Coöperatie Leren voor Morgen bestaat uit een groep samenwerkende organisaties. Als netwerk zetten wij ons in voor leren voor duurzame ontwikkeling: binnen én buiten het onderwijs en van peuter tot professional. Het doel is om duurzaamheid in het DNA van het onderwijs te verankeren. Dit doen we aan de hand van een integrale benadering: The Whole School Approach. Als raamwerk voor de inhoud van duurzame ontwikkeling gebruiken we de Sustainable Development Goals (SDG’s).