CommunicatieChallenge 2020

CommunicatieChallenge 2020

CommunicatieChallenge 2020

Een onderdeel van de SMARTCirculair Excellence Dag is de CommunicatieChallenge 2020 voor de teams. Vorig jaar won Team Scalda uit Vlissingen en ging er – na een spannende nek-aan-nek race met team Graafschap uit Doetinchem – met de hoofdprijs vandoor.

Dit jaar zitten twee studenten van het Graafschap College in de studentenjury die de teams gaat beoordelen.

Dus: bereid je voor met je team. De Excellence Dag is niet alleen een hele gave dag om inspiratie op te doen en kennis te vergaren die van belang is voor het uitwerken van jullie opdracht. De Excellence Dag is ook de eerste dag waarop echt gebattled kan worden en jullie je alvast kunnen trainen in het maken van een goede pitch. En dat is handig voor de maanden die volgen. Deze pitch zal je aangescherpt, nog vele malen gaan doen voor opdrachtgevers, bedrijven en mede-studenten. 

 

Volg de tips van de jury op Insta

CommunicatieChallenge criteria

1. Een video teampresentatie

2. Een interview met een gastspreker die op deze dag een gastles geeft

3. Een 3 aantal foto’s die een impressie geven van de excellencedag

4. Een inspirerende quote met betrekking tot het team of project

5. Een sociale media bericht over wat jullie het leerzaamst of meest inspirerend vonden op de excellence dag (uiteraard zo origineel mogelijk)

 

CommunicatieChallenge

Scalda Vlissingen won de drone in 2019

Prijs

Een Drone en een Award.

Inlevermoment

Tijdens de landelijke excellencedag werken jullie je team communicatieportfolio uit. Inleveren van je portfolio doen via social media met een hashtag van de #excellencedag en #communicatiesmartcirculair. net voor de derde ronde workshops die start om 14.00 uur. De studentenjury heeft daarna de tijd om alle inzendingen te beoordelen. Om ongeveer 15.30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt door de jury. Denk eraan dat je accounts op openbaar staan!

De studentenjury

De jury bestaat uit:

  • Tycho de Reus, 4e jaars communicatiestudent Graafschap College Doetinchem
  • Renske Veenink, 4e jaars communicatiestudent Graafschap College Doetinchem
  • Emelie Boullart, 1e jaars bouwkundestudent Avans Hogeschool Tilburg

Zij zullen jullie in de aanloop naar de excellence dag gaan voeden met tips om van je in te leveren portfolio een winnend team te maken. Dus hou de social media kanalen in de gaten #smartcirculair, #excellencedag en #communicatiesmartcirculair.

Communicatiecampagnes in je regio

Communicatie is belangrijk als je een (bouw-)transitie wil bewerkstelligen. De verandering van bouwmethodes bereik je niet alleen, dat doe je met zijn allen. Het is daarom logisch dat de studenten niet alleen met de inhoud van circulair bouwen aan de slag gaan maar er ook over communiceren in de regio.

Social media

Bedrijven, overheden en inwoners in jouw regio moeten weten met wat een geweldig mooi circulair bouwconcept jullie bezig zijn. Wat het scheelt in grondstoffen, CO2, stikstof en ook nog zorgt voor een heerlijk binnenklimaat. Bedrijven in de bouw/infra denken al na over de kansen van de circulaire economie voor hen. Jullie kunnen dit versnellen. Goed voor het klimaat en voor de regionale economie. Wij vinden het belangrijk dat teams tijdens de landelijke excellence dag hun ervaring van de dag delen op social media. Het team dat daarin het beste slaagt, wint de communicatieprijs 2020!

Studentenjury

De studentenjury beoordeelt de inzendingen voor de CommunicatieChallenge tijdens de SMARTCirculair landelijke excellencedag op 22 januari 2020

De jury bestaat uit:

Renske Veenink

4e jaars communicatie

Graafschap College Doetinchem

 

 

 

 

Tycho de Reus

4d jaars communicatie

Graafschap College Doetinchem

 

 

 

 

Emelie Boullart

1e jaars bouwkunde

Avans Hogeschool Tilburg

 

 

 

 

Alle informatie over de finale

  • KLIK HIER en lees over de communicatieprijs, de juryprijs en de publieksprijs
  • KLIK HIER en lees de toelichting op de jurybeoordeling en de uitgewerkte SMARTCirculair criteria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *