[ssba]

De Groot Groep | Installaties en duurzame warmte/energieopslag

De Solar Freezer, een innovatie van De Groot voor warmteopslag

De Groot Installatiegroep is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van installatietechniek en alles wat daarmee verband houdt.

Jacques Mathijsen is de expert die je meeneemt in de wereld van installaties die je gebouwontwerp energieneutraal of beter nog, energieleverend maken.

Zo heeft De Groot een oplossing gedacht voor warmteopslag, de Solar Freezer. Een van de mogelijkheden om warmte op te slaan en in te zetten tijdens de winterperiode.

Dus installaties: waar moet je aan denken, hoe koppel je de verschillende installaties, wat zijn regels waar je aan moet voldoen en hoe benut je energie voor hergebruik?

De Groot

Jacques en zijn team werken werkt al jaren aan de slimste oplossingen. Met de nieuwste machines, technologieën, energiezuinige oplossingen en innovatieve ontwikkelingen. Niet alleen tijdens de installatie. Zij doen ook het onderhoud en dat is belangrijk voor je opdrachtgever want die wil graag weten wat de investering is, maar ook de onderhoudskosten en rendementen. En hoe gaaf is het als je het binnenklimaat smart kunt aansturen? Vraag ernaar.

Resultaat van de energieworkshop

Je leert in razend tempo over installaties, de regels en waar je nog meer aan moet denken. En je krijgt informatie over de solar frezen die misschien toepasbaar is in jullie ontwerp. Want warmte is een uitdaging tijdens de energietransitie in ons land.

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met de uitdaging voor de perfecte klimaatinstallatie
  • Duur: 50 minuten
  • Door:Jacques Mathijsen, General Manager DGS Sustainable BV

Over De Groot

Wij werken slim samen, wij zijn De Groot!

De Groot en DGS Sustainable BV werken samen aan de Solar Freezer. Een warmteopslagsysteem voor huizen en gebouwen. Acht pvt-panelen, een warmtepomp en een bufferzak in de kruipruimte maken het mogelijk een eengezinswoning het hele jaar door continu duurzaam te verwarmen.

De water-waterwarmtepomp heeft 20 – 25 procent minder elektrische energie nodig dan een lucht-water- warmtepomp. En omdat er geen bewegende delen zijn zoals bij een buitenunit, is het onderhoud significant minder.

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs