https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Energie OntwerpChallenge voor MBO studententeams - SMARTCirculair

Energie OntwerpChallenge voor MBO studententeams

Houden jullie van een uitdaging? Vinden jullie energie- en klimaat belangrijk? Laat dan zien wat je kunt en doe mee aan de Energie OntwerpChallenge 2022.

Ontwerp het energiesysteem van de toekomst

Onderzoeken, Ontwerpen, Bouwen, Pitchen, Stralen en … Doorontwikkelen!

De energietransitie moet nu echt van de grond komen. Grondstoffen en materialen moeten in de kringloop blijven en de reductie van CO2, stikstof, fijnstof en andere vervuilende stoffen moet nu eindelijk echt op gang komen. Het is menens. Urgenda stapt opnieuw naar de rechter om de staat te dwingen en Shell is gemaand om nu ook echt stappen te zetten.

 

We hebben een veelheid aan innovatieve energieoplossingen nodig en wie kunnen dat beter bedenken dan talentvolle studenten?

Think it, design it, create it

Bedenk het energiesysteem van de toekomst waarmee we Nederland versnelt vergroenen en de wereld mooier maken

 

 

Wat ga je doen?

Tijdens de SMARTCirculair Energy OntwerpChallenge bedenk je samen met andere studenten een innovatief concept voor een van de 4 uitdagingen van de energietransitie:

 1. Energie opwek
  Opdrachtgever Alliander
 2. Smart solutions / data
  Opdrachtgever Zehnder

En … we moeten grondstoffen en materialen in de kringloop houden als we de energietransitie doelen willen halen. Dus denk, ontwerp en ontwikkel je energiesysteem van de toekomst circulair!

Ontwerpcriteria

 1. Creatief, inventief, vernieuwend
 2. Innovatie in techniek en opbrengst
 3. Bijdrage aan circulariteit en CO2 reductie
 4. Opschaalbaarheid en operationele toepassing

 

 

Doe mee aan de SMARTCirculair Energy OntwerpChallenge en …

 • Draag bij aan een groene wereld met voldoende betaalbare energie voor iedereen
 • Ontwikkel jezelf in een razend tempo
 • Profileer je binnen de energiesector
 • Breid je CV uit met een geweldige ervaring
 • Kom in contact met bedrijven en experts die je helpen met je conceptontwikkeling en met de doorontwikkeling van je product

 

Agenda

 • 1 sept. – 1 nov 2021 – Aanmelden teams (of in overleg)
 • 7 februari 2022 – Kick Off – Hackathon
 • februari 2022 – Design Thinking sprints met gastlessen en workshops
 • 11 en 19 maart 2022 – Pitchtrainingen
 • 28 maart 2022 – Aanleveren video/presentatie met animaties, rapporten en foto’s aan Stg. SMARTCirculair
 • 28 maart 2022 – Start Publiekscampagne en maak kans op de publieksprijs van 2.500 euro!
 • 14 april 2022 – Landelijke Finale
 • 18 mei 2022 – Kindergehaktdag evenement

Na de finale

Minimaal 50% van het prijzengeld besteden jullie aan de doorontwikkeling van je concept. We helpen jullie met het vinden van een of meerdere (markt)partijen die jullie daarin begeleiden. Wie weet is de Energie OntwerpChallenge de start om nationaal en internationaal door te breken met je baanbrekend energieconcept. Tel uit je winst. Meedoen zorgt ervoor dat je opvalt, de ultieme boost voor je carrière

Deelname bijzonderheden

 • Een studententeam bestaat uit 5 tot 10 studenten
 • De voorkeur gaat uit naar een multidisciplinair team omdat de energietransitie verder gaat dan alleen techniek
 • Kijk op com naar prijzen, jurysamenstelling, het inschrijfformulier en wat er moet worden opgeleverd voor de (halve) finale.

MBO deelname kosten

1 team*             800 euro

2 – 5 teams       550 euro per team

6 – 10 teams     400 euro per team

*Teamgrootte   5 – 10 studenten, prijzen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname en excl. btw

Contact

Inschrijven van studententeams is mogelijk tussen 1 september en 1 november. Wilt u meer weten over overleg over deelname? Neem dan contact met ons op.

Stichting SMARTCirculair

Tanja Nolten

tanja@smartcirculair.com

06 16342889

Schrijf je hier in!

 

 

Finalisten 2021


Energie uit algen


Energy Rims!


Energie opwekkend asfalt!

 

De Energie OntwerpChallenge biedt kansen om doorlopende leerlijnen te versterken

Lees ook

Bijdrage aan SDG-Goals