Historische moment voor de circulaire bouw!

Historisch moment voor de bouwHonderden SLIMCirculair studenten zorgen voor een historisch moment in de bouw. Zij ontketenen de circulaire revolutie waar we als economie niet meer omheen kunnen. Circulair en duurzaam bouwen zit in hun basis manier van denken. Wil je getuige zijn van dit historisch moment voor de bouw?

 

Kom dan naar de finale van SLIMCirculair op vrijdag 14 juni om 12.30 uur in Amersfoort. Tegen 17.00 uur onthullen we de winnaars van de landelijke ontwerpwedstrijd SLIMCirculair. We nodigen je uit om samen met gemeenten, provincies, bedrijven die wel iets zien in al die high potentials, de pers, scholen en Bouwend Nederland te eren en toe te juichen op de onderwijscampus in Amersfoort.

We gooien nog steeds meer weg dan dat we upcyclen en hergebruiken. We hebben CO2 doelstellingen die naar nul moeten maar in werkelijkheid neemt de CO2 uitstoot alleen maar toe. Het afgelopen jaar hebben de SLIMCirculair-teams gewerkt aan concepten om de bouw versneld te verduurzamen.

Historisch moment

Meld je aan voor de finale en eer van de finalisten, spreek met hun opdrachtgevers want zij zijn uitermate lovend over de ontwikkelde concepten. En dan zijn er nog onze speciale juryleden, waaronder de legendarische energiecommissaris Ruud Koornstra.

 

Registreren en programma Finale SLIMCirculair ’18-’19: Klik hier

 

Lokatie

MBO Campus Amersfoort
ROC Midden Nederland is onze gastheer

Disketteweg 10, Amersfoort

Plan je route