Aftermovie SMARTCirculair Finale 7 okt 2020 met alle highlights

Aftermovie

Op 7 oktober was de finale van de SMARTCIrculair Bouw OntwerpChallenge. Was was het spannend. Kijk nog even naar de aftermovie want het was heerlijk om al die teams op het podium te zien stralen.

Een onvergetelijke dag, zeker ook vanwege alle Corona beperkingen maar dank zij Dirty Paws Media.com met hun livestream is het een onvergetelijke dag geworden.

In de nationale ontwerpwedstrijd SMARTCirculair strijden mbo-studententeams om het meest CO2 vriendelijke, spraakmakende, slimme en uitdagende ontwerp voor een lokale opdracht, daarbij ondersteund door gemeenten, marktpartijen en experts. Op initiatief van de school zelf wordt de verbinding tussen hbo en wo tot stand gebracht om de integratie van de leerlijnen vorm te geven.

Ontwerpcriteria voor de studententeams zijn:
1. Smart Energie Systemen
2. Natuurinclusief, bio divers
3. Circulair, flexibel ontwerp
4. Haalbaar en opschaalbaar
5. Communicatie en multimedia campagnes

Over de SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge

SMARTCirculair wil Overheid, Ondernemers en Onderwijs verbinden rond het thema smart energieneutraal/energieleverend en circulair bouwen met als doel om meer studenten voor een technische studie te motiveren en de circulaire, klimaatpositieve economie te versnellen.

Met speciale dank aan

Dirty Paws Media, Ruud Koornstra, Sven Jense, Raoul Vleugels, Yvonne Boerakker, Coen van Rooyen, Tjebbe Wil, Cor van Dijken, Sander Holm en Anne-Marie Rakhorst.

 

Lees ook