Frans Beune | ‘Het verhaal achter je het ontwerp’

Frans Beune | ‘Het verhaal achter je het ontwerp’

Frans Beune is planoloog en landschapsarchitect. Hij kan als geen ander vertellen hoe belangrijk het is om het verhaal achter je ontwerp te distilleren. Immers, jullie opdrachtgever heeft de intentie om ook echt te gaan bouwen of verbouwen. Met jullie ‘verhaal’ achter het ontwerp kan de opdrachtgever het ontwerp makkelijker verkopen aan de omliggende bewoners, de gemeente voor het bestemmingsplan en de omgevingsvisie etc.

Beune

Frans Beune realiseert graag mooi, maakbare plannen op gebied van landschapsarchitectuur en stedenbouw. Dus of het nu gaat over de herbestemming van het voormalige Quarantaineterrein in de haven van Rotterdam, inbreiding in de stad, een ambachtscentrum in Utrecht of Heerenveen. Beune laat jullie nadenken over de historie van het pand, de mensen die er werk(t)en en de omgeving die altijd een rol speelt.

Hoe maak je een goed verhaal en wat & wie heb je daarvoor nodig?

Resultaat van de Beune workshop

Deze workshop is een mooie kans voor studenten die met hun team willen winnen. Hoe ga je te werk? Hoe distilleer je het verhaal, hoe neem je je opdrachtgever mee?

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met uitdaging om het verhaal te maken
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Frans Beune

Over Frans Beune

Frans Beune Landschap en Stedenbouw over het ontwerp:

“Een ontwerp reageert altijd op zijn specifieke context; landschap, bebouwing, wegenstructuur, bodem, water en ecologie. Het zorgvuldig inspelen op deze context levert duurzame inpassingskwaliteit.”

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs