[ssba]

GEP Regenwater over regenwatermanagement

GEP Regenwater over regenwatermanagement

GEP Regenwater over regenwatermanagement

GEP is zich bewust van de klimaatverandering waar we in zitten. Regenwater is daarin een belangrijke component. Door de klimaatverandering hebben we te maken met heftige regenbuien en periodes van extreme droogte.

Bovendien zijn de regels veranderd voor het afvoeren van regenwater.

Dus regenwater: hoe ga je ermee om, wat kun je er nog meer mee en hoe zit de koppeling met bijvoorbeeld energie?

GEP Regenwater

GEP laat je nadenken over waterbuffering, waterhergebruik & sanitatie, water als bron van energie, water en zijn omgeving etc. Duurzaam, circulair, met aandacht voor klimaat en natuur en kosteneffectief. Elk ontwerp verdient het beste watermanagementsysteem. En dat daar installaties bij horen, zal je niet verbazen.

Resultaat van de waterworkshop

Via deze workshop kun je je onderscheiden. Want heb je bijvoorbeeld al eens van een klimaatcascade gehoord waarin de condensatie van water zorgt voor optimalisatie van de temperatuur? Er is zoveel meer dat je kunt doen met water. Bovendien is Nederland een waterland dus hoe gaaf is het als ‘onze’ waterinnovaties doorbreken in binnen- en buitenland.

  • Max. 30 deelnemers
  • Presentatie en daarna workshop met uitdaging wateropvang/hergebruik
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Fred Prins, eigenaar GEP Regenwater

Over GEP

GEP heeft zich bewezen op het gebied van ontwikkeling, ontwerp, productie en onderhoud van regenwatersystemen. In 2000 werd GEP Water BV opgericht. Momenteel is GEP Water wereldwijd actief en heeft het kantoren in België, Duitsland en Nederland.

GEP Water biedt hemelwaterproducten en -systemen op maat die passen binnen de architectuur van het landschap of binnenvoorzieningen. De ambitie van GEP Water is het ontwikkelen en leveren van systemen voor decentrale milieuvriendelijke waterbeheersystemen om de waterkwaliteit te verbeteren, het watergebruik te verbeteren en overstromingen te voorkomen.

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs