[ssba]

SMARTCirculair | De Winnende Pitch

SMARTCirculair | De Winnende Pitch

Deze twee studenten van Noorderpoort overtroffen zichzelf op het podium tijdens de finale in 2021

SMARTCirculair – Rick en Britt nemen jullie mee in het bouwen aan een pitch waarmee je tijdens de finale met de hoofdprijs naar huis gaat. Wees je bewust voor wie je deze challenge aangaat. Dat is meer dan de opdrachtgever. Je doet het ook voor je stad, de regio, het land en de wereld.

Tijdens deze workshop ga je nadenken jullie unieke Unique Selling Points (USP). Dat kan een compleet nieuw innovatief product zijn maar ook een techniek, systeem of bijdrage aan het klimaat. Daarvoor is het belangrijk om een visie te ontwikkelen.

Wat willen jullie bereiken met onze opdracht? Waar willen jullie naar toe? Voor wie doen jullie het? Wat moet het opleveren? Met voorbeelden en achtergrondinformatie zetten Rick en Britt jullie aan het werk zodat je een aanzet kunt maken voor de pitch waarmee jullie straks jury, publiek en opdrachtgever overtuigen.

Britt en Rick

Britt en Rick wonnen in 2019 de eerste SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge. En in 2022 hebben ze het Scalda team geholpen met hun pitch dat daardoor ook in de prijzen viel. Hoe ze dat deden, dat vertellen ze tijdens de workshop.

Rick de Vlieger

Resultaat van de Pitch workshop

Je krijgt inzicht en een stappenplan hoe je bouwt aan de winnende pitch. Britt en Rick geven tips en aanwijzingen over de manier van pitchen, het beeld dat je kunt neerzetten, het verhaal achter het ontwerp en de impact die het geeft.

Britt Jansen

Pitchen is niet eng. Pitchen is gaaf en een goede pitch geeft je vleugels. Je gaat het meemaken.

  • Max. 15 deelnemers
  • Workshop
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Rick de Vlieger, ontwerper, BIM specialist en bouwkundig tekenaar
  • En Britt Jansen, student bouwkunde HZ University of Applied Sciences

Meer Pitch tips op SMARTCirculair

Bekijk op ons SMARTCirculair Youtubekanaal hoe de innovators van de toekomst zich presenteren met een 4 minuten pitch hun innovatieve concept de jury overtuigen. Dat geeft vertrouwen voor de finale..