Workshop | BCI: circulaire impact meten

De Building Circularity Index (BCI) Gebouw is hét meetinstrument om de CO2-, milieu- en circulaire prestatie van een vastgoedobject te meten, te optimaliseren en te rapporteren.

Tijdens deze workshop zal Nina haar expertise delen op het gebied van BCI-gebouw. Als circulariteit adviseur gebruikt Sanne BCI-gebouw als krachtig instrument om ontwerpprojecten te sturen en optimaliseren van de duurzaamheid van je bouwprojecten.

Over de BCI demo omgeving

  • Goed om te weten is dat de data die in de demo omgeving zit niet zo vaak geüpdatet wordt als de data in de ‘echte’ omgeving.
  • Op https://www.youtube.com/@bcigebouw1338 vind je informatie over het gebruik van de tool.

    Vraag een student demo-account aan bij Tanja Nolten: tanja@smartcirculair.com.

Deze workshop wordt gegeven door:

Nina Ruig | Adviseur circulariteit bij Alba Concepts

Over Alba Concepts

Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zich richt op drie activiteiten: advisering, management en projectontwikkeling. Bij alle activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen. Alba Concepts is 100% gedreven en altijd origineel. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en outside the box durven denken, om tot dat idee te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Wij brengen ideeën in vastgoed verder.

 



Lees ook