https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Built by Nature | De lucht in met Hout - SMARTCirculair

Built by Nature | De lucht in met Hout

Built by Nature | (Hoog)bouwen met Hout

HAUT Amsterdam heeft 21 verdiepingen, is 73 meter hoog en ligt aan de Amstel in Amsterdam.

Built by Nature – Bouwen met hout en andere natuurlijke materialen levert prachtige gebouwen op met een heerlijk binnenklimaat. Bovendien draagt bouwen met hout bij aan een beter klimaat en een rijker en meer gevarieerd boslandschap. Maar hoe doe je dat?

Built by Nature

Peter Fraanje is een van de goeroes van Built by Nature. Als expert is hij inmiddels een begrip in houtbouw en andere biobased bouwmaterialen. Dus Peter … Hoe gaan studenten aan het werk? Waar moeten ze rekening mee houden? Wat is er allemaal en wat betekent werken met biobased materialen voor geluidisolatie, warmte/koude, brandveiligheid etc. En wat stel je voor, voor de fundering? Fraanje is met de bouwgenen geboren en heeft 25 jaar geleden een bewuste keuze gemaakt om zich toe te leggen op bouwen met aandacht voor mens en klimaat.

 

Built by Nature, Peter Fraanje

Resultaat van de Built by Nature workshop

Deze workshop geeft Lessons Learned van houtbouw en hybride bouwprojecten die jullie kunnen gebruiken voor je ontwerp. Fraanje geeft je handvatten om hoogbouw te realiseren.

  • Max. 20 deelnemers
  • Presentatie en daarna gaan we bouwen
  • Duur: 50 minuten
  • Door: Peter Fraanje, Built by Nature

Impact houtbouw op klimaat

De komende periode staat in het teken van kennisuitwisseling, onder meer op het gebied van impactmeting. In 2021 Climate Cleanup de meetmethode Construction Stored Carbon om de hoeveelheid (opgeslagen) CO2 in biobased gebouwen vast te stellen. Zo kunnen bouwbedrijven, architecten en financiële instellingen eenvoudig de impact van hun houtbouwproject op het klimaat berekenen.

Over Built by Nature

Built by Nature is een netwerk en subsidiefonds dat zich toelegt op het versnellen van de transformatie van houtbouw in Europa: het radicaal terugdringen van de CO2; veilig opslaan van CO2 in onze gebouwen voor generaties; en het vastleggen van CO2 door op te komen voor bosbeheer en bosregeneratie.

 

Alle workshops, masterclasses en experimenteerlabs