SMARTCirculair docenten krijgen een flinke pluim

Fadime van ROC van Amsterdam ontving de Award waarna alle docenten een Award meekregen

Stichting SMARTCirculair organiseert sinds 2018 de Bouw OntwerpChallenge. Een aantal scholen doen zelfs al vanaf het eerste jaar mee. En dankzij deze ervaren docenten zie je dat studententeams kunnen floreren en excelleren. Dus dachten we; Laten we nu eindelijk de docenten ook eens extra in het zonnetje zetten. 

En dus ontvingen alle SMARTCirculair docenten 2024 een Award die ze aan hun linkedin profiel kunnen hangen.

Docenten zijn experts en inspirators

We zeggen altijd dat SMARTCirculair docenten een stap terug mogen doen. Dat ze de rol krijgen van inspirator, facilitator en stimulator. maar net na de kick off als het team de opdracht heeft gehoord van de opdrachtgever is de rol van coach en begeleider onontkoombaar. Teambuilding, planning, teamrollen helpen bepalen. Daarmee kan het team op weg geholpen worden.

Draait het team eenmaal dan is het veelal genieten voor docenten. Natuurlijk gebeurt er wel eens wat maar docenten worden ook verrast door de inventiviteit van studenten. Samen versnellen ze in de volle breedte van de circulaire bouweconomie.

 

Award

SMARTCirculair docenten geven hun studenten de ruimte om het beste uit zichzelf te halen.

‘Je inspireert hen om kritisch te onderzoeken, out of the box te denken, een stap verder te gaan en alert te zijn op ‘green washing’. Jij vindt samenwerken, creativiteit, innovatie en resultaten vanzelfsprekend. Dankzij jou kunnen studenten versneld uitgroeien tot de jong professionals en beslissers van morgen. Jij zorgt ervoor dat je studententeam zich niet laat beperken door wat niet kan maar juist positief, creatief en constructief nadenkt over wat wel kan. Jij bent een voorbeeld voor anderen.’

Dank je wel docenten en een diepe buiging voor jullie!

Stichting SMARTCirculair organiseert sinds 2018 de Bouw OntwerpChallenge. Nu ontvingen alle SMARTCirculair docenten 2024 een Award als erkenning voor hun expertise en hun rol.

Lees ook