https://blog.routelink.net.id/euro/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/js/uploads/https://blog.routelink.net.id/wp-includes/Requests/pkv/https://iri.aiou.edu.pk/pkvgames/https://iri.aiou.edu.pk/euro/https://iri.aiou.edu.pk/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/bandarqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dominoqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/pkvgames/https://muikotaprobolinggo.or.id/pokerqq/https://muikotaprobolinggo.or.id/dentoto/https://muikotaprobolinggo.or.id/euro/https://serangkainews.id/bandarqq/https://serangkainews.id/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/dominoqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/bandarqq/https://ukas.sarawak.gov.my/wp-content/pkvgames/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/bandarqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/dominoqq/https://adnagency.pt/wp-content/plugins/maintenance/pkvgames/https://www.itinova.org/routine/bandarqq/https://www.itinova.org/routine/dominoqq/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://www.itinova.org/routine/pkv/https://future.kouiki-kansai.jp/wp-includes/js/euro/https://future.kouiki-kansai.jp/app/bandarqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/dominoqq/https://future.kouiki-kansai.jp/app/pkvgames/https://www.trg.pt/ficheiros/bandarqq/https://www.trg.pt/ficheiros/dominoqq/https://www.trg.pt/ficheiros/pkv/https://pkvgames.hondacokroaminoto.co.id/https://bandarqq.hondacokroaminoto.co.id/
https://desa-ciherang.kuningankab.go.id/wp-content/themes/twentytwentyfour/hrctoto/https://dindikpora.rembangkab.go.id/wp-content/languages/slot1131/https://www.bpsk.kuningankab.go.id/slot-murah/
Deltion KickOff: 60 Deltion studenten Bouw krijgen opdracht PvE van VanWonen - SMARTCirculair

Deltion KickOff: 60 Deltion studenten Bouw krijgen opdracht PvE van VanWonen

Deltion Zwolle is van start. Het PvE – programma van eisen – werd op 7 januari tijdens de kick off bekend gemaakt door VanWonen op het provinciehuis in Zwolle.

Zestig 3e jaars studenten van de opleiding Bouw niveau 4 gaan 20 weken aan de slag met de ontwerpopdracht.

De studenten denken na over het ontwerp van 28 betaalbare, circulaire en particuliere woningen in de wijk Stadshagen in Zwolle.

Overijssel

Een primeur deze samenwerking; het Deltion College neemt dit jaar voor het eerst deel aan de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair.

Overijssel: ‘Een circulaire economie is een economisch en industrieel systeem waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen volledig opnieuw worden ingezet in het systeem. Daar moeten we naar toe want momenteel verbruiken we nog ruim twee keer zoveel grondstoffen per jaar dan beschikbaar. Dus dat grondstoffen op termijn op raken is niet zo vreemd. Dat moet anders en dat kan anders. Daarom steunt Overijssel de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair. Immers, de beste ideeën komen van de jeugd!’

Deltion

Studenten van het Deltion College gaan aan de slag met één opdracht van het bedrijf VanWonen uit Zwolle. De studenten onderzoeken de haalbaarheid van betaalbare, circulaire, particuliere woningbouw in deelgebied De Tippe in Zwolle. De opdracht bestaat uit twee delen;

  1. de circulaire gebiedsontwikkeling
  2. de circulaire woningbouw

Bij beide delen komen circulariteit, ecologie, natuurinclusiviteit, energieopwekking, energiebesparing en haalbaarheid en wensen van de opdrachtgever en doelgroep aan de orde. De studenten presenteren hun ontwerpen aan de opdrachtgever en provincie, waarna een winnend ontwerp wordt samengesteld voor inzending van de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair.

Charles Nijssen Provincie Overijssel: “Studenten in heel Nederland nemen het voortouw en groeien uit tot ambassadeurs van de circulaire economie.”

Deze opdracht past goed bij waar Deltion voor staat; het bieden van aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig technisch mbo-onderwijs, voor zowel jongeren, volwassenen als het bedrijfsleven. Door regionale betrokkenheid bij regionale projecten en branchenetwerken is het technisch scholingsaanbod van Deltion compleet en actueel en dragen wij bij aan de wendbaarheid van de beroepsbevolking. Een leven lang.

De samenwerking tussen het Deltion College en VanWonen en de deelname aan het project SMARTCirculair wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel.

 

Deelnemende SMARTCirculair teams 2020

Meer nieuws en achtergrondinfo